Уволненият британски министър на отбраната Гавин Уилямсън отрече да има

...
Уволненият британски министър на отбраната Гавин Уилямсън отрече да има
Коментари Харесай

Уволненият британски министър отрече да е замесен в изтичането на информация за "Хуауей"

Уволненият английски министър на защитата Гавин Уилямсън отхвърли да има каквато и да било роля в приключването на информация за китайската компания " Хуауей ", съобщи " Ройтерс ", представена от Българска телеграфна агенция.

" Съжалявам, че смятате, че неотдавнашното приключване на информация от Съвета за национална сигурност е тръгнало от моето министерство. Категорично считам, че не е по този начин ", написа той в писмо до Мей, което разгласява в " Туитър ".



" Твърдо отхвърлям да съм бил забъркан по какъвто и да е метод в приключването и съм убеден, че в детайли и публично следствие ще покаже, че съм прав ", добави той.
Тереза Мей уволни английския министър на защитата Гавин Уилямсън Службата на Тереза Мей сподели, че министър-председателят е "загубил доверие " в Уилямсън
По-рано през днешния ден бе обявено, че английският министър на защитата е уволнен след следствие по отношение на изтекла информация от скрито държавно съвещание, отдадено на китайския телекомуникационен колос " Хуавей ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР