Уволнения в най-голямата спешна болница у нас, след като пациент,

...
Уволнения в най-голямата спешна болница у нас, след като пациент,
Коментари Харесай

Уволнения в „Пирогов“ заради починалия възрастен човек

Уволнения в най-голямата незабавна болница у нас, откакто пациент, докаран с кола за спешна помощ в тежко положение, не е бил признат за лекуване. Изпълнителният шеф на " Пирогов " проф. доктор Асен Балтов е назначил вътрешна инспекция в болничното заведение по отношение на отворено писмо на госпожа Евелина Добрева, брачна половинка на 74–годишния пациент Спас Добрев, до министъра на опазването на здравето проф. Николай Петров, оповестиха от лечебното заведение.

Проверката е установила, че:

-Дежурният екип в кабинет № 126 в Спешното поделение на болничното заведение на 16.09.2017 година не е направил вписване в болничната осведомителна система на докарания от екип на ЦСМП -София-град, Спас Добрев.

-Също по този начин не са документирани резултатите от осъществения обзор и не са извършени лабораторни проучвания на пациента.

-При инспекцията е открито неспазване на техническите и софтуерните правила и несъблюдение на трудовите отговорности на дежурния екип.

На базата на резултатите от тази инспекция, изпълнителният шеф на болничното заведение проф. Асен Балтов е издал заповеди за административни санкции – уволнения на чиновниците от дежурния екип.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР