Уволнения в Комунистическата пария на Китай заради кризата с вируса,

...
Уволнения в Комунистическата пария на Китай заради кризата с вируса,
Коментари Харесай

Уволнения в Китай, след като над 1000 души починаха от вируса

Уволнения в Комунистическата пария на Китай поради рецесията с вируса, откакто броят на умрелите надвиши 1000 души.

Партийният секретар на здравната комисия на провинция Хубей и шефът на комисията са измежду уволнените, написа Би Би Си, представена от vesti.bg.

``
реклама

Това са най-високопоставените партийни и локални водачи, които губят постовете си, откогато стартира рецесията с вируса в Ухан.

Заместник-директорът на локалния Червен кръст също е бил уволнен, като е упрекнат, че не се е справил със отговорностите си за систематизиране на даренията.

В понеделник в Китай починаха 108 души от пневмонията, предизвиквана от новия вирус. Това се трансформира в най-смъртоносния ден от началото на болестта.

Общият брой на умрелите се усили до 1016.

Но откакто в неделя бяха оповестени над 3000 нови случая, в понеделник тази цифра беше по-ниска с 20% - 2478.

Общият брой доказани случаи на заразяване с ковид са 42 638 души в континентален Китай. Отделно в Хонконг са открити 42 случая на заразяване и един умрял, в Макао 10 инфектирани и в Тайван 18 инфектирани, обявиха китайските управляващи.

Междувременно в Съединени американски щати беше доказан 13-и случай на заразяване с новия ковид, откакто завърнал се от китайския град Ухан американец даде позитивен резултат за вируса, съобщи Ройтерс, цитирайки Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати.

Пълнолетният пациент е бил измежду евакуираните от епицентъра на вируса Ухан американци, които са били на 14-дневна карантина в база на морската пехота покрай Сан Диего. Заразеният е закаран в медицинския център на Университета на Калифорния - Сан Диего за лекуване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР