Уволнението на Тъкър Карлсън, което се случи в понеделник най-вероятно

...
Уволнението на Тъкър Карлсън, което се случи в понеделник най-вероятно
Коментари Харесай

Христофор Караджов: Уволнението на Тъкър Карлсън най-вероятно беше лично решение на Рупърт Мърдок

Уволнението на Тъкър Карлсън, което се случи в понеделник най-вероятно беше подбудено от персонално решение от създателя на FOX News Рупърт Мърдок. Няма непосредствено изказване за аргументите, само че очевидно Мърдок е бил сърдит от нещата, които излязоха по време на следствието за делото за клюка. Това съобщи преподавателят по публицистика от калифорнийския университет Христофор Караджов в предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком ".

Повечето наблюдаващи виждат една огромна борба на егото, добави Караджов.

По думите му Тъкър Карлсънн е схванал 10 минути за уволнението се преди новината да бъде публично оповестена.

Една от спекулациите за уволнението на Карлсънн е, че почнал да показва мнение против поддръжката на Украйна.

" FOX News прави пари от средата на 90-те години, като изповядва едни консервативно десни хрумвания. Това включва и нарушение на журналистическата безпристрастност от страна на водещите, канене на посетители, които споделят скандални неща. Това всичко е генерирало много добра аудитория. Те демонстрираха, че това е модел, който може да съществува чисто финансово в Американските медии. Лъжите и клеветите не са нещо ново за тях ", показа Караджов.

Той добави, че там работят доста положителни и прелестни кореспонденти, които си правят съзнателно работата и нямат нищо общо с този вид публицистика.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР