Уволнението на шефа на Пирогов д-р Валентин Димитров се превърна

...
Уволнението на шефа на Пирогов д-р Валентин Димитров се превърна
Коментари Харесай

ГЕРБ с остър отпор заради смяна на шефа на Пирогов, ще влиза в зала само за промени в Конституцията

Уволнението на шефа на " Пирогов " доктор Валентин Димитров се трансформира в нова опасност за оцеляването на управническата сглобка. Решението за отстраняването на доктор Димитров докара до изострен отпор от ГЕРБ.

" Парламентарната група на ГЕРБ ще взе участие единствено в съвещанията, в които ще се одобряват конституционните промени, и няма да поддържа нито един закон на Министерския съвет, до момента в който не се напише механизъм за взимане на решения в сглобката. ", разгласи на брифинг в коридорите на Народното събрание председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" За следващ път не се съблюдават задължения. Конкретният мотив в този момент са решенията, които еднолично взема министърът на опазването на здравето във връзка с болница " Пирогов ". Тази тематика е дискутирана с нас и преди този момент и имахме персоналното увещание на министър-председателя, че няма да има политически намеси освен в бранш опазване на здравето, само че и в нито един публичен бранш, тъй че никой от ръководещото болшинство да няма самочувствието, че кадрува политически ", изясни тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР