Уволнен служител по сигурността в Tesla Inc подаде жалба до

...
Уволнен служител по сигурността в Tesla Inc подаде жалба до
Коментари Харесай

Нови тежки обвинения срещу Илон Мъск и Tesla - сега за нарктрафик

Уволнен чиновник по сигурността в Tesla Inc подаде тъжба до Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища в Съединени американски щати, обвинявайки автомобилния производител в прикриване на незаконна активност в едно от предприятията си в щата Невада, написа New York Post.

В заявката на юридическата компания Meissner Associates, представляваща ползите на Карл Хансен се показва, че Tesla е отказала да осведоми правоохранителните органи за съпричастността на някои чиновници на Gigafactory в търговията с опиати.

Според жалбата става въпрос за „ обилни количества кокаин”, трансферирани в полза на мексикански картел. В жалбата се твърди още, че шефът на компанията Илон Мъск персонално е поръчал „ подслушване и хакване на компютрите и телефоните на чиновници на Tesla ".

От компанията към този момент разясниха жалбата, определяйки някои от обвиняванията като явни неистини. „ Други (обвинения) не са подкрепени с нищо, тъй че предлагаме да се организира в допълнение следствие, с цел да се ревизира информацията, която той е получил от втора употреба от неизвестен източник”, съобщи представител на Tesla.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР