Уволнен е директорът на РИОСВ-Бургас Детелина Иванова. Това обяви на

...
Уволнен е директорът на РИОСВ-Бургас Детелина Иванова. Това обяви на
Коментари Харесай

Асен Личев: Уволних директора на РИОСВ-Бургас. Направих едно добро за България

Уволнен е шефът на РИОСВ-Бургас Детелина Иванова. Това разгласи на брифинг служебният екоминистър, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Мотивът за това му решение е, че тя е отменила. Също по този начин е отменила и издадената от нея заповед, откакто я е оповестила за оскъдна.
 Директорът на РИОСВ-Бургас е уволнена поради строителство в Каваците, разгласи Асен Личев Директорът на РИОСВ-Бургас е уволнена поради строителство в " Каваците ", разгласи Асен Личев
Уволних директорката на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Бургас Детелина Иванова, уточни на конференция служебният министър на околната среда и водите...

Личев разяснява, че уволнението е " положително за България ".

" Заварих 11 шефове на Регионална инспекция за опазване на околната среда, „ Национални паркове “ и Басейнова дирекция, за чиято служба не е извършен конкурс. Още не съм ги сменил. Уважавам професионализма, в случай че се потвърдят - да останат да работят, в случай че не - ги отстранявам незабавно “, съобщи министър Личев.

Той уточни, че на 9 април - в края на мандата, министър Емил Димитров е подписал заповед, с която анулира императивната възбрана за строителство на „ Веселие “ и „ Смокиня “.

" На процедура вкарва изключения. Отмених през днешния ден заповедта като оскъдна. Уволних лицето като негодно – Детелина Иванова, шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Бургас “, уточни той и разясни, че тя е отменила възбраната за всякакво строителство на предпазените дюни в местността Каваците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР