Увлечението по придобиването на статут на милионер завладява хората в

...
Увлечението по придобиването на статут на милионер завладява хората в
Коментари Харесай

Колко Биткойн ви трябва, за да станете милионери?

Увлечението по придобиването на статут на милионер превзема хората в международен мащаб, изключително с появяването на криптовалути като Биткойн, предизвиквайки любознание за капацитета им за финансов разцвет.

Биткойн, като пионер и най-известна криптовалута, претърпя забележителен напредък и волатилност от основаването си през 2009 година насам. С настоящата си цена, която се колебае към $64,500 и неотдавна доближи връх при малко над $73,700, вълнението към възхода на Биткойн е осезаемо в целия крипто бранш.

Но какво провокира този разгорещен интерес към възходящата стойност на Биткойн?

На първо място, това е обещанието за забележителна възвръщаемост. Подобно на ранните дни на интернет, хората, които са подготвени да поемат опасности и да разпознаят капацитета на Биткойн, могат да получат обилни облаги, защото неговото приемане и стойност не престават да порастват.

И въпреки всичко очарованието на Биткойн се простира оттатък елементарната финансова облага. Привържениците му го възприемат като средство за предпазване на стойност, инструмент за отбягване на държавен контрол и предвестител на бъдещите платежни системи. Тъй като хората на хилядолетието обмислят притежаването на BTC, оптималната сума, която да имат, зависи от персоналните им цели.

Ако Биткойн доближи сегашната пазарна капитализация на златото от $14.54 трилиона, почти 1.444 BTC ще обезпечи благосъстояние от $1 милион.

Нека разгледаме няколко прогнози за цената на Биткойн от пазарни анализатори и да определим нужния брой Биткойни за реализиране на статут на милионер при всеки сюжет:

  • 1. Прогноза на Тим Дрейпър: $250,000 до 2023 година
    – За да достигнете чиста стойност от $1 милион при този курс, ще би трябвало да притежавате 4 BTC.
  • 2. Прогноза на близнаците Уинкълвос: $500,000
    – В сходство с тази прогноза притежаването на 2 BTC би било задоволително за статут на милионер.
  • 3. Прогноза на Кати Ууд: $1,000,000 до 2030 година
    – Ако Биткойн се повиши до $1,000,000 до 2030 година, притежаването на единствено 1 BTC ще ви направи милионер.

Изключително значимо е да се подхожда към тези прогнози с нараснало внимание, като се има поради спекулативният темперамент на прогнозите за криптовалутите и присъщата на пазара волатилност. Регулаторните промени, софтуерният прогрес и пазарните настройки могат да окажат въздействие върху траекторията на цената на BTC.

Освен това вложението в криптовалути крие присъщи опасности, наред с капацитета за обилни облаги. Провеждането на задълбочени изследвания, оценката на толерантността към риска и практикуването на виновни капиталови тактики са наложителни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР