Уверявам ви, че сектор "Земеделие" въобще не е в тежко

...
Уверявам ви, че сектор "Земеделие" въобще не е в тежко
Коментари Харесай

Порожанов: Сектор "Земеделие" въобще не е в тежко функционално състояние


Уверявам ви, че бранш "Земеделие" изобщо не е в тежко функционално положение и е единен към общата селскостопанска политика. Това съобщи министърът на земеделието и храните Румен Порожанов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Парламентът реши Порожанов да внесе отчет с разбор на връзките в земеползването до 31 декември, а до 10 месеца и законодателен план.

Докладът би трябвало да включва разбор на нормативната регулация на публичните връзки в земеползването - по отношение на собствеността, използването, опазването и ръководството на земеделските земи, както и тактика за ръководство и развиване на поземлената благосъстоятелност. В период от 10 месеца след приемане на отчета министърът би трябвало да внесе и план за законодателен акт, уреждащ публичните връзки в земеползването.

„ Не бихме желали да работим под напън, не споделям, че Председателството е някакво опрощение, само че би трябвало да сме наясно, че тематиката за поземлените връзки е сериозна ”, посочи от своя страна Румен Порожанов.

„ Уверявам ви, че бранш "Земеделие" изобщо не е в тежко функционално положение и е единен към общата селскостопанска политика “, обърна се министърът към депутатите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР