Уверих се с очите си колко тежка и трудна е

...
Уверих се с очите си колко тежка и трудна е
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Ще направим всичко възможно да наклоним везните по пакета Макрон

Уверих се с очите си какъв брой тежка и сложна е работата на нашите водачи. Няма по какъв начин с сходно законодателство те да си изкарват хляба, ввродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новакова за проекта "Макрон " в предаването "Събуди се " по Нова телевизия.

"Никога не е имало такова разделяне в Европейския парламент. Представете си, водачите ни са задължени да си купуват устройство, което още не е изобретено. Какво законодателство е това ", попита Новаков.

"Как може да гласуваме възбраната на пластмасовите сламки, тъй като замърсяват околната среда, само че водачите би трябвало да похарчат стотици литри бензин, с цел да се върнат по родните си места. Всичко това ще замърси още повече градовете ", сподели още евродепутатът.

"Оставам несклоняем. Ще създадем всичко допустимо да наклоним везните по пакета "Макрон ". Имаме извънредно небалансирано законодателство в този случай ", добави той.

"Чух историята на водач, който паркира на паркинг в Западна Европа, дружно с други западни тирове, идва инспекция, която стартира и свършва в българския камион. Само той е и санкциониран ", приключи Андрей Новаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР