Увереността в една връзка е прекрасно чувство. Носи усещане за

...
Увереността в една връзка е прекрасно чувство. Носи усещане за
Коментари Харесай

7 неща, които уверените партньори никога не правят във връзките си

Увереността в една връзка е прелестно възприятие. Носи чувство за сигурност и оптимизъм, което не оставя и двете страни безразлични по отношение на техните усеща и позиция в партньорството, написа Actualno.com
Прочетете още
Когато сме уверени, ние усещаме обич към себе си и способността да я актуализираме. Увереността може да сътвори мощни и позитивни взаимоотношения с другари, семейство и интимни сътрудници.

Нека да разгледаме деветте неща, които уверените сътрудници в никакъв случай не вършат във връзките си.

1. Не пренебрегват алените знамена

Червените знамена могат да бъдат сложни за забелязване. Когато сте във връзка, споделят, че „ любовта е сляпа “ и значително това е правилно. Вярно е, че уверените хора не постоянно се раждат такива, само че това може да се научи. Много уверени хора са минали през травматични моменти в предишното и са научили способи, с които да лимитират всяка бъдеща болежка. Увереността в една връзка значи да знаете какво желаете и да поставяте граници. Ако тези граници непрестанно се прекрачват, има възможност един убеден човек да се отдръпна от връзката. 2. Не поемат цялата виновност Навигирането в разногласия във взаимоотношенията може да бъде сложна работа, само че изострените страсти и преобръщането на везните на това, което се чака от един човек в партньорството, могат да бъдат сложни за балансиране. Уверените хора няма да поемат цялата виновност след спор. Те имат нужното самочувствие, с цел да видят по кое време нещата са по тяхна виновност и по кое време не. Често ще отделят време след спор и по-късно ще се върнат при колегата си с почтена разбивка на случилото се и за какво считат, че е по този начин. Правенето на пауза след спор и спирането му е умеене, което може да се научи с времето. Да гледате на аргумента от страни, от друга позиция и да го поставяте под въпрос без предубеждения, може да ви помогне да се почувствате по-уверени в отговора си и количеството виновност, което поемате.

2. Не поемат цялата виновност

Навигирането в разногласия във взаимоотношенията може да бъде сложна работа, само че изострените страсти и преобръщането на везните на това, което се чака от един човек в партньорството, могат да бъдат сложни за балансиране. Уверените хора няма да поемат цялата виновност след спор. Те имат нужното самочувствие, с цел да видят по кое време нещата са по тяхна виновност и по кое време не. Често ще отделят време след спор и по-късно ще се върнат при колегата си с почтена разбивка на случилото се и за какво считат, че е по този начин. Правенето на пауза след спор и спирането му е умеене, което може да се научи с времето. Да гледате на аргумента от страни, от друга позиция и да го поставяте под въпрос без предубеждения, може да ви помогне да се почувствате по-уверени в отговора си и количеството виновност, което поемате.

3. Не слагат себе си на последно място

Уверените хора рядко слагат себе си на последно място или се възприемат отрицателно. Да бъдат положителни към себе си е главната им мощ. Това не значи, че един убеден сътрудник може да не цени и обожава индивида, с който е във връзка, в противен случай те са повече от способни, в случай че не и по-склонни да покажат и кажат на колегата си всички способи, по които се грижат и обичат. Уверените хора могат да вършат прелестни неща за другите, само че няма да не помнят да обичат и себе си и ще слагат себе си преди всичко, когато е належащо. В края на краищата, в случай че са щастливи сами по себе си и са уверени в любовта към себе си, те могат да разпространят повече благополучие на хората към тях!

4. Не се съмняват в себе си

Този вид хора са извънредно уверени в себе си.  Изключително рядко се случва увереният човек да се съмнява в себе си. Увереността е основният детайл за прогонване на това възприятие и за замяната му с това брилянтно възприятие „ Мога всичко “. Когато един убеден човек е във връзка, той няма да чака и да размишлява дали е задоволително добър – той към този момент знае, че е подобен, и това не стопира дотук.

5. Не се задоволяват с по-малко

Уверените хора са доста положителни в компромисите, само че няма да се задоволят с по-малко, когато няма баланс. Увереният във връзката човек няма да се откаже от всичко, което е желал да направи, с цел да направи другия човек благополучен.

6. Не търсят колегата си за самоутвърждаване

Всички знаем, че разчитането на сътрудниците и търсенето на самоутвърждаване от тях е нещо всекидневно във връзките. Лесно е да започнете да разчитате на този човек за цялото си прочувствено положение, тъй като той постоянно е там, грижи се за нас и ни познава по-добре от всеки различен. Въпреки това, тези три точки могат да бъдат капан, преди да разберете, че сте в отрицателна серпантина, оказвайки прекомерно огромен напън върху колегата си и неспособни да си осигурявате сами позитивността, от която се нуждаете.

7. Не изгубват себе си

Уверените хора се грижат да отделят време за себе си в една връзка. Често се случва нахората във връзки да им липсват приятелите или постепенно да спрат да преследват обичаните си занимания. Хората, които са същински уверени имат далновидността и самооценката, с цел да подсигуряват, че ще продължат да вършат това, което обичат, било то да прекарват време с другари, да отделят ден в седмицата за своите занимания или да подсигуряват, че имат време всеки ден да практикуват действия, които ги карат да се усещат себе си. Един убеден човек е малко евентуално да се изгуби във връзка и е доста по-вероятно да притегли колегата си в своите другарски кръгове и занимания, с цел да могат да им се любуват дружно. Те също по този начин виждат, че същите потребности би трябвало да бъдат задоволени в техния сътрудник и са в положение да създадат крачка обратно и да им разрешат същата независимост в границите на връзката.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР