Уверението на САЩ, че вече разполагат със средства за борба

...
Уверението на САЩ, че вече разполагат със средства за борба
Коментари Харесай

Руски депутат: Ако САЩ знаеха за новите ни оръжия, нямаше да дават толкова пари за ПРО

Уверението на Съединени американски щати, че към този момент разполагат със средства за битка с новите съветски оръжия, е много необичайно.

Така съветският народен представител и зам.-председател на комисията по защита в Народното събрание Александър Шерин разяснява изказването на Пентагона в отговор на речта на руския президент Владимир Путин пред Народното събрание, в която заяви за създадените от Русия нови нуклеарни оръжия. 

Путин разгласи, че Русия е тествала поредност от нови нуклеарни оръжия, измежду които задвижвани с атомна сила крилати ракети и подводен дрон, неуязвими за прехващане от съперника. 

В отговор Пентагонът пък съобщи, че Съединени американски щати не са сюрпризирани от изказванията на Путин и американците би трябвало да са спокойни, тъй като страната е в цялостна подготвеност.

" Ако се бяха готвили за тези типове оръжия, които бяха показани през вчерашния ден, нямаше да харчат толкоз пари за системи за противоракетна защита, които са предопределени за напълно разнообразни системи за въоръжение ", разяснява Шерин пред РИА Новости. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР