Уверен съм, че премиерът, за съжаление, се е надрусал със

...
Уверен съм, че премиерът, за съжаление, се е надрусал със
Коментари Харесай

Сиди: Който потъпче интереса ни в Македония, ще бъде свален не със снежни топки, а с камъни

Уверен съм, че министър председателят, за жалост, се е надрусал със суровия тиквен къс с чия на жена си и приказва нелепости, но откровени нелепости. Аз извънредно се веселя на овчия възторг на този човек, който, уповавам се, ще успее да вкара България в Европейския съюз най-накрая, тъй като ние явно не сме там по неговите реакции. Живеем в паралелни светове с този човек, той живее в свят, който явно е друг от този на всеки един българин. Това съобщи в студиото на ФАКТИ Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация в коментар на обявеното от Кирил Петков, че страната ни за пръв път има поддръжката на Европейски Съюз във връзка с позициите по отношение на Северна Македония.

Кирил Петков явно не схваща, че българският народ не желае да бъде вдигнато ветото (за договарянията по еврочленството на Северна Македония - бел. ред.), разбирам, че е заречен, разбирам, че има тежка взаимозависимост от американския дипломат и американското държавно управление, което изрично натиска в тази посока. Те имат своя геополитически взор, американците желаят да вкарат РСМ в Европейски Съюз. Опорката, че по този метод ще спрем съветското въздействие в Македония ме изумява, тъй като някой на запад признава, че в РСМ има съществено съветско въздействие, което минава през Сърбия, това не е загадка.

" Някои хора явно са не запомнили, че тази страна влезе в НАТО и някой в действителност признава, че ние сме вкарали в НАТО страна със съществено съветско въздействие и това е по-големият проблем. Според мен американците вместо да натискат да вкарваме Македония в Европейски Съюз, с цел да спрем съветското въздействие, би трябвало да излезе президента на Съединени американски щати и в случай че инцидентно се сети къде тъкмо се намира Македония и в случай че не я обърка с някоя друга страна по света, както виждаме, че постоянно прави, да каже " ние доста съжаляваме, че вкарахме тази страна в НАТО, тъй като тя е със съществено съветско въздействие.

" Петков и срещата му през вчерашния ден с Вархеи е част от целия този напън, който Европейски Съюз и американците ползват България да вдигне ветото, с цел да може Македония да тръгне най-накрая по пътя към Европейски Съюз. Те не ни схващат, не желаят да ни схващат и не ги интересува позицията на България и не е тяхна работа да ги вълнува. Наша работа е ние да разбираем тази позиция, нещо което нашият обичан министър председател не прави ", разяснява той.

Той разяснява, че в Народното събрание нито една политическа мощ не е декларирала ясна и безапелационна позиция в тази посока, с изключение на " ИТН ", които са заявявали неведнъж своята позиция.

Бившият народен представител по-скоро се съмнява, че на фалшификациите на преброяването в РСМ ще бъде реагирано от властта ни.

" От историята знаем, че българският народ скача като един, когато приказваме за Македония и в случай че през днешния ден няма да скочим с оръжие, това е, тъй като в 21 век считаме, че проблемите се вземат решение цивилизовано, само че съм безусловно уверен, че този, който си разреши по подобен метод да потъпче българския народен интерес, ще бъде свален не със снежни топки, а с камъни ", съобщи Сиди.

Целия диалог с Александър Сиди гледайте във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР