Уверен съм, че партньорството ни с ИКТ Клъстер ще повлияе

...
Уверен съм, че партньорството ни с ИКТ Клъстер ще повлияе
Коментари Харесай

Softserve се присъединява към клъстер, представляващ технологичния сектор в Бургас и Югоизточна България

„ Уверен съм, че партньорството ни с ИКТ Клъстер ще повлияе удобно на ИТ бранша в района и ще способства за развиването на IT общността в Бургас. Ние ще създадем всичко допустимо, с цел да спомогнем развиването на този прелестен български град и нареждаме района, като прелестно място за живеене на нашите гении. “ споделя Андон Симеонов, Генерален шеф на SoftServe България.

SoftServe започва съдействие с софтуерния клъстер, представляващ морския град и югоизточната част на България, като район който има капацитета да се нарежда като ИТ хъб в България.
Бургас и още седем общини ще изготвят зелени планове за климатични промени
Бургас и още 7 български общини стартираха присъединяване си в предварителната фаза на план за идентифициране на подобаващи ограничения за адапти...
Прочети повече
Дигиталната екосистема на Бургас не стопира да пораства, да се развива и да предлага от ден на ден нови благоприятни условия. Softserve ще работи дружно с клъстера, с цел да подкрепи неговите бъдещи планове и начинания за развиването на ИТ бранша в района.

ИКТ Клъстер Бургас е основан през 2016 година и в него членуват към този момент над 40 компании, организации и институции. Един от главните планове на Клъстера сега е развиването на новосъздадения Югоизточен Дигитален иновационен хъб, който има за цел да помогне на МСП в района да намерят подобаващи специалисти, съветници и снабдители на ИТ решения тук или в други европейски страни, които да им оказват помощ да дефинират и съумеят с цифровата си промяна.  

За SoftServe

SoftServe е световна IT компания, основана през 1993 година. Вече повече от 28 години оперираме на международния пазар в областта на създаването на програмен продукт и даването на консултантски услуги на компании от цялостен свят- започващи или към този момент одобрени имена. Работата ни е да генерираме нови хрумвания, да създаваме и да внедряваме новаторски артикули и услуги. Компанията Работи със започващи или към този момент одобрени имена в областта на опазването на здравето, финансите, банковия и осигурителен бранш, цифровите медии и търговията.
Община Бургас показа реализирането на 4 значими плана
Община Бургас показа стадиите на развиване на 4 значими плана с европейско финансиране. Те надграждат постигнатото в областта на околна...
Прочети повече
Уеб адреси: website, LinkedIn, Фейсбук

 

Още от БУРГАС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР