"Увеличението на цената на газа от 1 април ще е

...
"Увеличението на цената на газа от 1 април ще е
Коментари Харесай

Делян Добрев: Увеличението на цената на газа от 1 април ще е брутално, с над 50%

"Увеличението на цената на газа от 1 април ще е брутално, най-вероятно с над 50% ".

Това предвижда пред Делян Добрев, народен представител от ГЕРБ-СДС, той изясни:

"Цената на парното в София е считана при цена на газа 47 лв.. В момента цената на газа е към 120 лв., а евентуално от 1 април ще бъде 200 лв.. Колко ще стане парното? Ако не се дадат обезщетения... А парите ги има, това е най-странното, те отиват в държавните сдружения, единствено че страната не желае да ги върне на бизнеса, с цел да успокои цените. Според мен го прави от непросветеност ".

Според него най-големият неуспех на ръководството на съдружното държавно управление е в региона на енергетиката и изиска министър Александър Николов да си подаде оставката.

"Оправданията на управническата отпадналост със фотоси, оповестени от младежи във фейсбук, единствено демонстрира какъв брой несъответстващо е това ръководство. В същата вечер, когато се появиха опашките по бензиностанциите, ние предложихме да се освободят количества гориво от държавния запас. Всички страни, отпред със Съединени американски щати направиха това, с цел да успокоят цената. Вместо да вземе вярното решение, държавното управление излезе и сподели, че няма виновност, а са отговорни едни младежи ", разяснява Добрев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР