Увеличение от нови огнища на коронавирус в цяла Европа предизвикаха

...
Увеличение от нови огнища на коронавирус в цяла Европа предизвикаха
Коментари Харесай

Европа се страхува от увеличението на случаите с коронавирус

Увеличение от нови огнища на ковид в цяла Европа провокираха предизвестия против самодоволството в страните , защото чиновници в Испания, Франция, Германия и други страни се опасяват от сериозен скок на инфекциите, оповестява БиБиСи.

Европейските страни се надпреварват да лимитират епидемиите от ковид, които пораждат след премахването на рестриктивните мерки за блокиране, които пречат на стопанските системи им.

Във Франция министър председателят Жан Кастекс предизвести, че страната върви по неверния път от две седмици . Министерството на здравеопазването регистрира 1397 нови инфекции на Covid-19 във вторник, което е съвсем двойно по-голямо от предходния ден.

Междувременно в Германия броят на доказаните случаи на ковид се усили с 1,226 до 218 519 в сряда, демонстрират данни. Министърът на опазването на здравето Йенс Спан съобщи, че " би трябвало да сме доста нащрек за покачването ".

Цифрите от Испания, оповестени от испанското здравно министерство във вторник, демонстрират, че 326 612 инфекции към този момент са доказани, което е нарастване от 3 632 . Повечето от тези нови случаи бяха открити в Каталуния, Мадрид и Арагон , където предишния месец бяха наложени нови блокади.
 Над 20 млн. инфектирани с ковид по света
Над 20 млн. инфектирани с ковид по света

Починалите са 733 103 души
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР