Увеличена простата е тъждествено на уринарни нарушения. Само човек, който

...
Увеличена простата е тъждествено на уринарни нарушения. Само човек, който
Коментари Харесай

Простатата те държи нон-стоп в тоалетната? Лазерната простатна хирургия ще го промени

Увеличена простата е тъждествено на уринарни нарушавания. Само човек, който го е претърпял, може да разбере тежестта на казуса. Животът му внезапно се трансформира и стартира да цикли сред визитите в тоалетната. Поводите са разнообразни - или прекомерно чести позиви, съчетани с кратковременно уриниране, или нетърпящи отсрочване позиви, в това число и през нощта, или вяла и затруднена бликам. Първоначално мъжът е изнанадан, а обяснението за протичащото му се настава едвам след консултация с уролог. Обикновено става дума за доброкачествено увеличена простата.

Увеличената простата е прогресивно положение. Не съществува медикаментозно или хомеопатично лекуване, което да понижи размера на простатната жлеза. С напредването на възрастта той може единствено да се усилва и респективно да задълбочава уринарните проблеми. Най-тежката фаза е слагане на катетър. Ако недоволствата не утежняват прекомерно качеството на живот, мъжът може да изчака с радикалното лекуване, а точно - простатна хирургия.

е най-високият клас в оперативното лекуване. Тя протича безкръвно и безрисково за пациента, под спинална анестезия - без да се лишава съзнанието му. Сред съществуващите лазерни системи Тулиум е водеща технология, а най-новата му разработка -  , е без аналог по мощ и точност. Специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД в България и Събрия работят единствено с 200-ватов Тулиум лазер. Мощността му разрешава простатата да се изпари при кратко оперативно време и без значение от размера й. А прецизността му от единствено 0,2 мм навлизане в тъканта дава опция на хирурга да работи в непосредствена непосредственост до капсулата на жлезата, което подсигурява оптимално качество на резултата.

Какво да очаквате след намесата на Тулиум 200 вата? Бързо възобновяване, справяне с уринарните разстройства, внезапно повишение на качеството на живота. Позивите се възстановяват, а струята е мощна и непрекъсваща. Включително и при мъжете, живели преди интервенцията с катетър.

В  се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е подготвен преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01





ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

НОВО  

Процедурата mротича без сечения - през естествените пикочни пътища. Камъните се раздробяват на песъчинки, а фрагментите, за разлика от метода с външното разтрошаване, се отстраняват още по време на процедурата. Работи се със актуален еластичен инструментариум и видеосистема, чието приложение има и спомагателна диагностична стойност върху целия отдел. Особено подобаващ способ при пациенти с дългогодишна бъбречно-каменна болест.

отстранява мъчителните чувства, лишава мускулното напрежение и вдървеност в ставите, оздравява тъканите. Комбинираното й влияние се дължи на енергийните талази, които посредством усилване на кръвообращението подтикват метаболитните процеси и естественото възобновяване на повредените структури.

В ЛЕЙЗЪР МЕД процедурите се правят с най-голям клас инсталация, притежаваща смарт-фокус. Енергията се доставя непосредствено и в дълбочина в мечтаната зона, безболезнено, без инвазия и без потребление на лекарства.

 

* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР