Увеличен е капацитетът за продажба на електронни винетки на граничните

...
Увеличен е капацитетът за продажба на електронни винетки на граничните
Коментари Харесай

Увеличен е капацитетът за продажба на е-винетки на гранични пунктове

Увеличен е потенциалът за продажба на електронни винетки на граничните пунктове " Калотина " и " Капитан Андреево ". Целта е да се облекчи трафика и да се понижи опцията за формиране на опашки през дейния летен сезон. Тези два пункта се употребяват интензивно от турски жители.

Новината за увеличението на терминалите за продажба на е-винетки на граничните пунктове пристигна след среща на министъра на районното развиване Петя Аврамова с турския дипломат Хасан Улусой.

В известието на районното министерство не е посочено дали срещата е по турска самодейност и тапата, която се образува по пътя за Калотина, поради почналото създаване на новата автомагистрала " Европа " от София до границата.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " към този момент са сложени 6 терминала на самообслужване за пазаруване на е-винетки. Гишетата за продажба, на които с изключение на с карта, заплащане може да бъде направено и в брой, са увеличени на три, оповестяват от Министерство на регионалното развитие.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " броят на терминалите за самообслужване също е повишен, без да е посочено какъв брой са станали към този момент.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР