Увеличаването на сексуалната издръжливост може да подобри не само интимния

...
Увеличаването на сексуалната издръжливост може да подобри не само интимния
Коментари Харесай

Как да бъдете по-издържливи в секса

Увеличаването на половата устойчивост може да усъвършенства освен интимния ви живот с колегата, а и цялостните ви взаимоотношения. За да постигнете това, е доста значимо да имате добра връзка между тях. Също по този начин ежедневните извършения, здравословното хранене, поддържането на добра хидратация са някои от навиците, които освен способстват за здравето на тялото като цяло, само че също по този начин се отразяват и на представянето в леглото.
Прочетете още
Ето още някои скъпи препоръки:

1. Физическата интензивност е една от стъпките за увеличение на половата устойчивост

Издържате ли малко време, когато вършиме обич, тъй като се уморявате по-рано от предстоящото?

Заседналият метод на живот или неналичието на физическа интензивност са фактори, които провокират последици в други области, като да вземем за пример половия живот.

Въпреки това е допустимо да въведете повече придвижване в всекидневието си с няколко елементарни хрумвания. В взаимозависимост от заетостта, усетите и потребностите на всеки човек има разнообразни способи да го извършите:
ХоденеТичанеФитнесГрупови заниманияТанциПлуване
С времето резултатите ще дойдат. Важното е да сте непрекъснати по пътя към задачата, която сте си сложили. 

2. Упражненията на Кегел също са един от ключовете за увеличение на половата устойчивост

Друга от насоките за повишение на половата устойчивост е осъществяването на извършения на Кегел, които са подобаващи както за мъже, по този начин и за дами.

Целта им се основава на подсилване на мускулите на тазовото дъно, за възстановяване на ерекцията при мъжете или вагиналните контракции при дамите.
На първо място се уверете, че пикочният Ви мехур е изцяло празен, а по-късно седнете или легнете.Намерете верните мускули. Трябва да почувствате по какъв начин мускулите се стягат и се движат нагоре и надолу. Не бързайте, започнете постепенно. Опитайте се да стегнете мускулите на тазовото дъно и задръжте крепко за 3 секунди. След това ги отпуснете за 3-5 сек. Това е една серия, която е хубаво да повторите 10 пъти по 3 пъти дневно, само че в случай че не можете да извършите 10, направете толкоз, колкото можете и надграждайте с времето.Дишайте надълбоко и отпуснете тялото си, когато ги изпълнявате. Уверете се, че НЕ стягате мускулите на корема, бедрата, седалището или гръдния панер.
При мъжете се усъвършенства продължителността на ерекцията и контролът върху еякулацията (особено при лица с еректилна дисфункция и преждевременна еякулация), а при дамите е налице възстановяване на способността за приемане на оргазъм, като при доста от дамите удоволствието е по-интензивно, по-често и елементарно за постигане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР