Увеличаването на молбите за развод в част от Индонезия е

...
Увеличаването на молбите за развод в част от Индонезия е
Коментари Харесай

Гълъбите виновни за разводите в Индонезия

Увеличаването на молбите за бракоразвод в част от Индонезия е породено от любовта на мъжете към гълъбите, оповестява Джакарта поуст.

Служител в религиозния съд в Пубалинга в провинция Централна Ява оповестява, че в канцеларията са получили 90 молби за бракоразвод през юли. Това е голямо нарастване съпоставено с молбите от юни, които били едвам 13.

Според Нур Афла, чиновничка в съда, множеството от вносителите на молби за бракоразвод са съпруги, които акцентират, че аргументите за желаната разлъка са финансови. Техните мъже били прекомерно пристрастени към гълъбите.

Състезанията с гълъби са извънредно известни в Индонезия. Хората са привлечени от опцията да завоюват бързи пари от залаганията и вярата, че ще продадат добра спортна птица за хиляди рупии.

Афла споделя, че дамите се нервират, тъй като съпрузите им прекарват по през целия ден с гълъбите вместо със фамилиите си.

Финансовите проблеми утежняват нещата: " В Пубалинга има доста работещи дами, до момента в който множеството мъже са безработни. По-голямата част от мъжете в последна сметка се трансформират в " водачи ". В Индонезия " водачът " не лети със аероплан, а с гълъби, изясни Афла.

Хазартът със
залагане на птици води единствено до спомагателни финансови бедствия.

Индонезийка споделила пред Джакарта поуст, че доста по-често се случва мъжът й да й желае пари за цигари, в сравнение с да и даде пари от извоювано съревнование.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР