Уведомяваме Ви, че задължението на клуба по казуса с Юнес

...
Уведомяваме Ви, че задължението на клуба по казуса с Юнес
Коментари Харесай

ЦСКА се издължи на Бенжелюн, адвокатите му бавят процедурите

Уведомяваме Ви, че задължението на клуба по проблема с Юнес Бенжелюн е изчистено.

Клубът ни преведе във вторник цялата сума по незаслужено присъденото решение на ФИФА и КАС в сметката на юриста на футболиста. Това стана, откакто акционерите и притежателите на клуба Юлиян Инджов и Гриша Ганчев осигуриха по неотложност по над половин милион лв., с цел да се заплати в точния момент.

Сумата, която сега се събира с ваши дарения в благотворителната сметка, ще бъде употребена оправдано за другите случаи, по които също сме незаконно ощетени – против Морено Руано, Диас Рибейро, Барос и Тенгариня, както и вероятно по делото на Гуидо Ди Вани.

Веднага получихме писмо от ФИФА, с което остават задоволени от дейностите ни и предоставените платежни и банкови доказателства, давайки безусловен период от 3 дни на ответната страна единствено да удостовери приемането на парите.

Това, несъмнено, може да стане с няколко кликвания на компютъра или един телефонен диалог до банката, само че очевидно юристите на Бенжелюн съзнателно бавят цялата процедура. Въпреки заявеното им увещание, че ще го сторят в най-кратки периоди, към този момент втори ден те са изключили телефоните си и не вършат никакви старания да напишат един къс потвърждаващ имейл до ФИФА, че всичко е наред.

Така или другояче възбраната за картотекиране от ФИФА ще падне след третия ден от заплащането, само че забавянето от страна на Бенжелюн и Сие редуцира доста периодите ни за условие и приемане на „ жълтите карти “ на новите попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено от бразилската и колумбийската федерации. Ще се надяваме на тяхната старание, само че за жалост това са процеси, които ние не можем да направляваме и не зависят от нас.

Ръководството на ЦСКА още един път благодари на хилядите последователи, които не стопират да вземат участие в акциите по набиране на средства за погашение на сумите по несправедливите правосъдни решения.

Отново дружно спечелихме една от борбите за ЦСКА – всяко подаяние е извънредно значимо за нас!

Бъдете уверени, че всички дарения ще бъдат употребявани за покриване на отговорностите, които пречат на естественото спортно-техническо действие на ЦСКА в извънредно значим миг в битката за купата.

БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР