Уважено е искането на Районната прокуратура и в ареста с

...
Уважено е искането на Районната прокуратура и в ареста с
Коментари Харесай

Несподелени чувства подтикнали Илия от Варна да пребие и изнасили жената на наемател

 Уважено е настояването на Районната прокуратура и в ареста с мярка за неотклонение " Задържане под стража “ е мъж, обвинен за обезчестяване, оповестиха за Varna24.bg от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

55-годишният Илия М., който е бил притеглен към наказателна отговорност с разпореждане на Районната прокуратура във Варна за обезчестяване – закононарушение по член 152, алинея 1, т. 2 от Наказателен кодекс, от през вчерашния ден е с мярка за неотклонение “Задържане под стража “. С определението на Варненския областен съд е почетено настояването на Районната прокуратура за взимане на най-тежката мярка за неотклонение на обвинения.

Престъплението, което е осъществено след нанасяне на побой на жертвата, е осъществено на 3 юни. Сигналът за половото принуждение е подаден на 4 юни.

Насилникът преследвал от известно време брачна половинка на нарочената за жертва жена. Така съумял да разбере къде живеят и по кое време брачният партньор на дамата отсъствал от вкъщи. Семейството се познавало с обвинения, защото били наематели в негов парцел преди време.

По показанията на потърпевшата, Илия имал полови планове към нея, твърдял, че изпитва усеща, макар че не срещал ответност.

Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Окръжния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР