Уважено е било искането на Районната прокуратура в Омуртаг да

...
Уважено е било искането на Районната прокуратура в Омуртаг да
Коментари Харесай

29-годишен изнасили жената на работодателя си, роднините й го смляха от бой

Уважено е било настояването на Районната прокуратура в Омуртаг да бъде взета най-тежката мярка за процесуална насила „ Задържане под стража “ на Енвер Х., оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

29-годишният мъж бил притеглен като обвинен за обезчестяване и блудничество с жена и арестуван за период до 72 часа от прокуратурата до произнасянето на съда по повод мярката му за неотклонение. На 24 ноември 2017 година Енвер, който помагал в стопанството семейство от Омуртаг и живеел в дома им, изнасилил дамата в отсъствието на брачна половинка й посредством приложимост на мощ и заплашване. След това направил и блудствени дейности с нея.

Жената приспивала 3-годишния си внук в прилежаща стая. Енвер влезнал, заплашил нея и спящото дете със сгъваем нож и направил двете закононарушения. Насилената жена изпратила известие до щерка си, която живеела в Германия, и съобщила, че е застрашена с нож от Енвер. Дъщеря й незабавно се обадила на баба си, която живеела в къща в същия двор. Роднините на жертвата пристигнали и през прозореца застрашената и насилена жена предала внука си от боязън да не бъде засегнат. Насилникът избягал, само че на сутринта бил открит в конюшня наоколо от околните на дамата, които му нанесли побой. Намесата на полицията предотвратила саморазправата с него.

Обвиняемият е осъждан. Определението на Районния съд в Омуртаг, с което е била взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на насилника, предстои на обжалване пред Търговищкия областен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР