Уважението на служителите е от решаващо значение за успеха на

...
Уважението на служителите е от решаващо значение за успеха на
Коментари Харесай

Най-добрият начин да спечелите уважението на вашите служители

Уважението на чиновниците е от решаващо значение за триумфа на водачите, защото им разрешава да изградят мощни, взаимни и продуктивни екипи. Ето седем метода, по които водачите могат да завоюват уважението на своите чиновници:
Комуникирайте ясно и дейно
Лидерите могат да завоюват уважението на своите чиновници, като се показват ясно и съответно в общуването си с тях. За да създадат това, те би трябвало да се стараят да предадат своите хрумвания, цели и упования по понятен и стегнат метод. Те могат да употребяват разнообразни информационни канали и способи, с цел да доближат до всички членове на екипа. Освен това водачите би трябвало да подсигуряват, че връзката им е поредна и транспарантна и дава на чиновниците информацията и насоките, от които се нуждаят, с цел да правят работата си дейно.
Слушайте интензивно и деликатно
Лидерите могат да завоюват уважението на своите чиновници, като слушат интензивно и деликатно техните мнения, хрумвания и визии. Това включва ангажиране със чиновниците, задаване на въпроси и даване на благоприятни условия те да вземат участие в процеса на взимане на решения. Така водачите ще показват, че ценят приноса на своите чиновници и са подготвени да разчитат на тях при намирането на решения на .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР