Уважаваният дългогодишен кмет на Лясковец д-р Ивелина Гецова бе официален

...
Уважаваният дългогодишен кмет на Лясковец д-р Ивелина Гецова бе официален
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на Лясковец д-р Ивелина Гецова уважи празника на пенсионерския клуб в с. Козаревец

Уважаваният дълготраен кмет на Лясковец доктор Ивелина Гецова бе формален посетител на хората в с. Козаревец, които отпразнуваха 35-години от основаването на локалния пенсионерски клуб.

Тържеството почете и националният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева, която е член на парламентарната Комисия по труда и обществената политика. Грижата за обитаемоте места в община Лясковец е забележима и в пенсионерския клуб на Козаревец, където през последните години бе сменена покривната структура, сложени бяха нови дограми, извърши се външно и вътрешно възобновяване на постройката, заменена бе електрическата и ел.-инсталацията, както и подови настилки.

С прочувствено слово доктор Ивелина Гецова приветства членовете на пенсионерския клуб, като не скри: „ За мен е чест, че от години сте мои другари “. Кандидатът за нов управнически мандат доктор Гецова сподели още: „ Щастлива съм, че постоянно, когато сме до Вас, ние имаме опцията да черпим от мъдростта на годините и вашия мощен, борбен дух! Бъдете все по този начин покрай нас в делника ни, раздавайте обилно от насъбрания си житейски опит и не спирайте да ни напътствате и в бъдеще “.

С пожелания за още доста триумфи се обърнаха домакините към своите посетители. Под управлението на доктор Гецова и в синхрон с Общинския съвет, управляван от Даниела Арабаджиева, община Лясковец сполучливо се развива, освен като привлекателно за вложители място, само че и като комфортен дом за своите жители.

Номерът на претендента за кмет и на претендентите за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ в интегралната бюлетина е 43.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР