Уважаван анализатор и трейдър сподели прозрения за три известни криптовалутни

...
Уважаван анализатор и трейдър сподели прозрения за три известни криптовалутни
Коментари Харесай

Цената на тази топ криптовалута може да се изстреля с почти 200%

Уважаван анализатор и трейдър показа прозрения за три известни криптовалутни актива.

Започвайки с петата по величина криптовалута по пазарна капитализация, анализаторът, който се подвизава под псевдонима Inmortal, заяви , че Solana ( SOL ) може да отрази избухливото рали, на което бе очевидец съперникът ѝ Етериум ( ETH ) от началото на 2020 година до края на 2021 година, като евентуално може да реализира сходни астрономически облаги.

Етериум се изстреля от най-ниската стойност от малко под $90 през март 2020 година до най-високата за всички времена стойност от съвсем $5,000 през ноември 2021 година

Inmortal допуска, че Solana може да нарастне с почти 182% от сегашната си цена. Ако криптовалутата доближи плануваната от Inmortal цел за връх на цикъла, това би означавало удивително 60x нарастване от най-ниската ѝ стойност през декември 2022 година

Inmortal също по този начин даде прозрения за Floki ( FLOKI ), известна меме монета, като уточни, че тя минава през фаза на отвесно струпване – сюжет, при който цената на актива се колебае в границите на диапазон, като последователно се насочва нагоре.

Графиката на анализатора допуска, че FLOKI може да преживее забележителен спад, откакто надвиши предходния си исторически връх от малко под $0.00034, преди да стартира параболично рали.

Накрая, анализаторът обърна внимание на Chainlink ( LINK ), като предложи, че той може би се приготвя за втора вълна на рали. Според разбора на Inmortal, LINK евентуално може да се повиши с към 68% от настоящата си цена и да доближи $32.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР