Уважаваме правото на всеки един да протестира, ние също сме

...
Уважаваме правото на всеки един да протестира, ние също сме
Коментари Харесай

ГЕРБ: Жената от Орлов мост не е член на партията, нито пък е била

Уважаваме правото на всеки един да стачкува, ние също сме го правили, само че в никакъв случай не е било за сметка на другите жители. Не може малцинството да дефинира какво да се случва за сметка на болшинството.

Това съобщи националният представител от ГЕРБ Александър Ненков на брифинг пред централата на партията.

Ненков разяснява събитията от през днешния ден, когато на Орлов мост породи напрежение и имаше арестуван поради скандал с стара дама.

" Жената от Орлов мост не е член на ГЕРБ, нито пък е била " настоя той.

" Категорично осъждаме това, което се случва. Затварянето на основни кръстовища е за сметка на другите жители ", сподели още Ненков.

Според него задачата на част от протестиращите е ясна - да се предизвика полицията.

" Слава богу полицията не се подава. Ние няма по какъв начин да се съгласим, че това е един кротичък митинг - мирни митинги е имало пред Народното събрание, пред Министерския съвет, Президентството, а тук приказваме за блокиране на двумилионен град, за автомагистрали. Такова нещо не съм виждал на никое място по света. Дори когато протестираш, би трябвало да има някаква граница на разсъдък ", прикани той.

Ненков настоя да се съблюдава закона и тези, които го прекрачват, да получат заслуженото си - санкции и наказания.

" Не очаквайте, че страната ще излезе с водни оръдия и БТР-и, да ги разчиства. Апелирам към тези с палатките, че това не е рационален метод на разговор. Ако те имат някаква своя визия, има други, които имат друга визия. Не имам вяра, че сега разсъдъкът приказва, че би трябвало да отидем в такава рецесия, от която не се знае какъв е изходът. Държава без работещ парламент, който да гласоподава закони. Без експанзия и единствено с разговор ", настоя той за следващ път.

Депутатът от ГЕРБ разгласи, че са подготвени за разговор лице в лице с лицата на митинга.

" Сега с кой да преговоря държавното управление, с кой да се срещне премиера. На нас в този момент ни е по-лесно да създадем избори, само че това ще е абдикация от властта. Трябва да си довършим мандата, забравяме хубавите неща, които се случиха ", заключи той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР