Уважавам правото на всеки да протестира, но не толерирам вандалските

...
Уважавам правото на всеки да протестира, но не толерирам вандалските
Коментари Харесай

Джамбазки: Правителството в Скопие разиграва антибългарска карта и не заслужава ЕС


„ Уважавам правото на всеки да стачкува, само че не търпя вандалските прояви ”. Така евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки разяснява в ефира на „ Неделята на NOVA ” опита на стачкуващи да нахлуят в централата на партията по време на демонстрациите предходната година.

Той разяснява и гласуваната в Екологичен потенциал резолюция за положението на правовата страна и главните права в България.

„ Наши извънредно неразумни сътрудници, които се опитваха да си създадат реклама с резолюцията за България по вътрешнополитически тематики, позволиха тя да се трансформира в доста тежък инструмент против страната ни. В нея се загатваше и задължението на България да признава несъществуващи малцинства на нейна територия, каквото е македонското. Това е нещо, което съумях да се преборя да не става ”, уточни той. По думите му този документ е тежък удар против страната ни – против българските ползи и българската държавност.

„ Успяхме да потвърдим, че пазим българският народен интерес в Македония ”, съобщи евродепутатът във връзка с разногласията по оста София – Скопие. По думите му държавното управление на нашата съседка разиграва антибългарска карта и не заслужава да бъде член на Европейски Съюз. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР