Уважаеми учители, ученици и родители,Скъпи съграждани,Отново чуваме звъна на първия

...
Уважаеми учители, ученици и родители,Скъпи съграждани,Отново чуваме звъна на първия
Коментари Харесай

Нова Загора: Честит празник и на добър час!

Уважаеми учители, възпитаници и родители,

Скъпи съграждани,

Отново чуваме звъна на първия учебен звънец, оповестяващ най - вълнуващия ден за всички Вас, в който българското учебно заведение отваря порти към пътя на знанието!

Мили първокласници,

Предстои Ви ново начало, в което Вашите първи учители с обич ще Ви поведат към знанието и науката. Бъдете търпеливи, смели и ученолюбиви, вярвайте в себе и знайте, че благодарение на Вашите учители ще постигнете бъдещи триумфи. Желая Ви здраве, мъдрост и обич към науката.

Скъпи възпитаници и зрелостници,

Бъдете усърдни в учението и ненаситни за нови познания! С труд и непримиримост се стремете да преоткривате и опознавате света към Вас, покорявайки все нови върхове. Помнете, че триумфът идва с неизменност, самообладание и доста труд! Училището е едно от най-великите места, на които животът в миналото ще Ви води, за това самоуверено се впуснете в този необхватен свят на знанието!

Скъпи, зрелостници, вярвайте в фантазиите си и знайте, трудностите са доста, само че преодолими. Бъдете дръзки, упорити, предприемчиви и уверени младежи, с цел да реализирате най-смелите си стремежи!

Уважаеми учители,

Честит празник на всички Вас, които носите учебното заведение с обич в сърцето си – като нужда, вяра и очакване! Пожелавам Ви ентусиазъм, целенасоченост и възторг, с цел да разпръсквате светлината на знанието към себе си и с нея да озарявате нашето бъдеще – децата на община Нова Загора.

Бъдете отворени за провокациите и даровете на новата образователна 2024 / 2025 година!

Честит празник и на добър час!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР