„Уважаеми сънародници, днес се случиха две неща. Първо: „Има такъв

...
„Уважаеми сънародници, днес се случиха две неща. Първо: „Има такъв
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ето защо трябваше да върнем мандата

„ Уважаеми сънародници, през днешния ден се случиха две неща. Първо: „ Има подобен народ” върна мандата за сформиране на правителство”, съобщи водачът на партията Слави Трифонов в профила си във Facebook.

„ И второ: ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи демонстрираха за какво „ Има подобен народ” трябваше да върне мандата”, добави Трифонов.



По-рано през днешния ден, както е по закон, президентът Румен Радев връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на втората по величина политическа мощ в Народното събрание - „ Има подобен народ”. Кандидатът за министър председател на партията Антоанета Стефанова одобри и незабавно по-късно върна мандата.



Междувременно недоразумение сред политическите сили в Народното събрание провали днешното съвещание, откакто депутатите не съумяха да се спогодят за програмата за работата си през двата дни преди Великден. Народните представители от Българска социалистическа партия гласоподаваха срещу оферти дневен ред.

По-рано Слави Трифонов изясни, че „ Има подобен народ” ще върне мандата за сформиране на държавно управление, тъй като при такова систематизиране на политическите сили в Народното събрание, приемането му ще значи попадане според.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
4 коментара - Къде работите? - Никъде... - А какво вършиме? - Нищо... - Чудна специалност имате. - Така е, но конкуренцията е жестока. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПазарът на мобилни услуги остана постоянен през първите три месеца на 2021 г.Тя е с черепно-мозъчна контузия, проверяват убийствоВ съпоставяне с миналата година размерът на линията на беднотия нараства с 9.2 на стоДревни сечива демонстрират, че най-ранните прародители на индивида са лагерували там преди повече от 1,8 милиона годиниИма подозрение за опити за прекъсване на експорт към Грузия и УкрайнаУсещането за липса на ръководство води до стесняване на всички стопански действия и в допълнение обедняване, уточни Мира РадеваСделката поставя завършек на мъчителната сагаЗа кои холивудски звезди се отнася това твърдениеНаследникът на M1 може е подготвен за устройствата още през юлиКакво демонстрират данни на Националната здравна работа на ВеликобританияЕто какво се знае дотукНаучете по-долуХора от няколко села в региона се оплакват от фрапантно увеличениеПочти няма районно полицейско ръководство в София, в което да не са подавани тъжби против Павлин ГорчевОт какво са недоволниВинаги имаме подготвеност за избори, сподели депутатът Ивайло МирчевОт мрежата Боби Михайлов оттегл
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР