Уважаеми съграждани, редно ли е младежите да се движат между

...
Уважаеми съграждани, редно ли е младежите да се движат между
Коментари Харесай

Шофьорка: Всеки ден тези същества ми изправят косата!

" Уважаеми съграждани, редно ли е младежите да се движат сред колите. Аз мисля, че би трябвало да им се търси отговорност и да се глобят ". Това гласи пост във Facebook в една от русенските групи. Авторката е онагледила обстановката с две фотоси.

Публикацията разпали оживена полемика измежду потребителите на обществената мрежа. Ето една доста дребна част от мненията:

- Във Финландия за младежите е съвсем главно средство за напредване още отпреди 3-4 години. Основно се движат по велоалеите, само че има и такива от фотографията. Миналата година момиче на 18 година почина, ударена от рейс. Говореше се, че при още един подобен случай ще бъдат спрени изцяло.

- Да би трябвало. Тук в Германия първо ще бъдат санкционирани, че нямат регистрационен номер, а след това и за неспазване на правилника на придвижване.

- Много е рисково измежду колите! Трябват тлъсти и безкомпромисни санкции. Да се движат по велоалеите - единствено там.

- Всеки ден тези същества ми изправят косата! Как може да управляваш нещо, което развива такава скорост без удостоверение за ръководство и без да подлежиш на санкции? И аз желая да попитам - тоя, като ми скочи на капака с 50 км и ми нанесе съществени вреди на автомобила, аз какво върша? Или недай боже блъсне детето ми с тая скорост? Кой носи отговорност, кой? А нас ни глобяват, че сме без включени светлини или без колан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР