Уважаеми съграждани,Днес стоим пред вас с огромна гордост и благодарност,

...
Уважаеми съграждани,Днес стоим пред вас с огромна гордост и благодарност,
Коментари Харесай

Николай Златарски: Нашата кампания беше повече от политика – тя беше движение на сърца и умове, обединени от обща цел

Уважаеми съграждани,

Днес стоим пред вас с голяма горделивост и признателност, откакто дружно извървяхме пътя на тази невероятна акция. Вашата поддръжка, сила и религия ни въодушевиха да работим още по-усилено, да имаме вяра още по-силно и да мечтаем още по-смело за бъдещето на нашата прелестна страна.

През миналите месеци имахме достойнството да се срещнем с хиляди от вас – хора, които имат вяра в силата на обединяването, които са подготвени да се борят за едно по-добро на следващия ден за себе си и за своите деца. Видяхме сълзи от наслада и вяра в очите ви, усетихме силата на вашите ръце, които крепко стискат нашите плакати и флаери, и чухме звуците на вашите гласове, които ясно декларират: " Ние сме дружно с вас! "

Нашата акция беше повече от политическо събитие – тя беше придвижване на сърца и мозъци, обединени от обща цел. Благодарим ви за всеки момент, който посветихте на това общо дело – за всяко заседание, за всяка усмивка, за всяка дума на поддръжка. Ние знаем, че пътят пред нас не е елементарен и е изпълнен с провокации. Но вашият дух, вашата непреклонност и вашата увереност ни убеждават, че дружно можем да реализираме всичко. Вие - хората сте сърцето на нашата акция и ние сме признателни за доверието, което ни гласувате. Нека продължим да вървим напред с религия и решителност. Нека дружно изградим едно по-добро, по-справедливо и по-светло бъдеще за нашата татковина. Вашият глас е нашата мощ, вашите фантазии са нашето ентусиазъм. От все сърце ви благодарим за поддръжката и доверието. Нека на тези избори покажем, че дружно можем да реализираме всичко! ", съобщи лидерът на листата на Движение за права и свободи за региона Николай Златарски.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР