Уважаеми приятели и симпатизанти на политическа партия Продължаваме промяната“ (ПП)

...
Уважаеми приятели и симпатизанти на политическа партия Продължаваме промяната“ (ПП)
Коментари Харесай

Трус в ,,Промяната“, Киро не е на себе си: Всички членове от този град напускат разочаровани партията

„ Уважаеми другари и симпатизанти на политическа партия „ Продължаваме промяната “ (ПП) декларирам, че взехме единомислещо решение: Всички членове в община Ардино напущаме редиците на партията “, разгласи член №1 на Политическа партия в община Ардино Исмет Осман.
Той и екипът му са разочаровани от странните визии на началниците им за смяна и народна власт, и по този начин също и поради „ подмолните игри преди и след изборите “ и неуспехът в област Кърджали, оповестява 24rodopi.com.
„ Да бъдеш ръководеща партия и да нямаш даже един общински консултант в цялата област, това въпреки всичко е неуспех. Има двама съветници от обединението в община Кърджали, само че и те са от ДСБ. Нито един от Политическа партия, значи нещо куца.
Не получихме никаква поддръжка, дори предизборните материали си платих от джоба си (плакати, календари, снимки) в размер на почти към три хиляди лв. “, показва Исмет Осман, който беше претендент за кмет на село Бял извор и претендент за общински консултант в Ардино.
И още от деятеля на „ Промяната “: „ Една регионална конструкция, която работеше за непознати ползи, само че не и за ползите на партията. Аз съм този, който постави основите на тази партия в община Ардино и първият член, само че бях отчаян от игрите и задкулисието…
В момента още не е завършило и следствието за фалшифицираните подписи на 23 души членове на секционни комисии… Борих се по почтен и заслужен метод, само че непрекъснато ме спъваха от всякъде… От удостоверение за съдимост до документи за отговорности в общината и Национална агенция за приходите – все за наша сметка. И фотосите дори си платихме сами. До Кърджали и назад няколко пъти все за лична сметка…
Прежалих много сили и средства в името на „ Промяната “, само че тя по този начин или другояче не идваше и не…
Просто тази партия за няколко месеца потъна и още ще потъне с тази си регионална конструкция. Трябва смяна, само че наподобява е към този момент много късно “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР