Уважаеми народни представители от ГЕРБ, не въвличайте БСП в калните

...
Уважаеми народни представители от ГЕРБ, не въвличайте БСП в калните
Коментари Харесай

Нинова към ГЕРБ: Не въвличайте БСП в калните си пехливански борби с ПП и ДБ

" Уважаеми народни представители от ГЕРБ, не въвличайте Българска социалистическа партия в калните си пехливански битки с Политическа партия и Демократична България. Говоря от името на единствената партия, която в последните 10 години не върви в кабинета на Бойко Борисов, не лази пред кабинета на Бойко Борисов, не седи в ничии скутове . Това ми дава самочувствието да ви кажа – не ни въвличайте в тези ваши разправии. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада, представена от пресцентъра на столетницата.

" Говоря като единственият човек в България, който е отказвал да стане ръководител на Народното събрание. Тази оферта беше направена от Бойко Борисов към мен и съм отказала още през 2018 г ., тъй като считам, че моделът на ръководство на ГЕРБ е огромното зло за България и Борисов е това зло. Затова от този момент и до момента сме отказвали каквото и да е съдействие с ГЕРБ ", уточни Нинова.

По думите ѝ е имало доста разлики сред държавното управление на Кирил Петков с присъединяване на Българска социалистическа партия и държавното управление на ПП-ДБ, подкрепено от ГЕРБ.

" Искам да отлича една – при нас се знаеше доста добре кой защо носи отговорност:  Министерство на стопанската система и промишлеността - на Българска социалистическа партия, Министерство на труда и обществената политика – на Българска социалистическа партия, Министерство на енергетиката – на Има Такъв Народ. Вашата неточност в този момент е, че 9 месеца не можете да се разберете кой министър на кого е - Калин Стоянов на Политическа партия ли е, на ГЕРБ ли е, на кого е ", акцентира Корнелия Нинова.

" И като тогавашен вицепремиер, доста почтено стоя пред вас и пред българския народ и споделям, че за 9 месеца постигнахме първо място по индустриално произвеждане в Европейски Съюз. Къде сте в този момент – на 19-то място. 20 милиарда лева обществена стратегия, с помощта на Българска социалистическа партия, които стигнаха от бебето до най-възрастния човек. Това е отговорността на Българска социалистическа партия в държавното управление на Кирил Петков.  Така че, аргументирайки се с тези обстоятелства от предишното и сегашното, няма да ви разреша да въвличате Българска социалистическа партия в игрите, операциите, задкулисието и схемите на паралелната страна. Защото задачата ни през последните 10 години е битка с тази паралелна страна и тази цел продължава " , сподели още тя.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР