Уважаеми колеги, жребият за Трети кръг (¼-финалите) от турнира Sesame

...
Уважаеми колеги, жребият за Трети кръг (¼-финалите) от турнира Sesame
Коментари Харесай

Жребият за Купата ще се тегли на 12 декември


Уважаеми сътрудници, жребият за Трети кръг (¼-финалите) от шампионата Sesame Купа на България ще бъде изтеглен на 12 декември ( понеделник ) от 11:00  часа в амфитеатралната зала в Национална футболна база „ Бояна “. Срещите от четвъртфиналната фаза на шампионата ще се играят в интервала 4-6 април 2023 година . Жребият за полуфиналите ще се организира на 7 април. Полуфиналните срещи са планувани за 25-27 април (първи мачове) и 2-4 май (срещи реванш).

Финалът за Sesame Купа на България ще се играе на 24 май на стадион „ Васил Левски “ в София. До този стадий на шампионата доближиха 8 тима от Първа лига на България, а точно:  АРДА – в шампионата в профил поредно тимовете на Дунав, побеждавайки с 2:1 в Русе и Марица Пловдив, като завоюва гостуването след осъществяване на дузпи 0:0 в постоянното време, 1:1 в продължения и 3:2 при осъществяването на дузпи.

ЛОКОМОТИВ СОФИЯ – реализира победа като посетител на Спартак Плевен с 4:1, а по-късно надигна Витоша Бистрица с 3:0 на своя стадион в София.

 

ЛУДОГОРЕЦ – победи Розова котловина в Казанлък с 2:0, а във втория кръг в профил Левски след триумф с 2:1 в Разград.

СЛАВИЯ – първо в профил Спортист в Своге с 2:1 след продължения (1:1 в постоянното време), а по-късно се наложи на собствен терен против Ботев Пловдив с 2:1.

СПАРТАК ВАРНА – в първия кръг победи Струмска популярност в Радомир с 2:0, а по-късно се наложи във Варна над Чавдар Етрополе с 1:0 след продължения (0:0 в постоянното време).

 

ЦСКА 1948 – в първи кръг тимът победи ФК Севлиево като посетител с 4:0, а в идващия надигра Берое в Стара Загора с 2:0.

 

ЦСКА-СОФИЯ – завоюва гостуването си на Гигант Съединение след осъществяване на дузпи - 1:1 след постоянното време и продълженията и 7:6 при осъществяването на дузпи, а по-късно се оправи със Септември София на собствен терен с 2:1.

ЧЕРНО МОРЕ – първо победи Литекс в Ловеч с 2:0, а в идващия стадий на шампионата надигра с 3:1 Локомотив Пловдив във Варна.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР