Уважаеми колеги, Има изгледи за мир в Украйна и той

...
Уважаеми колеги, Има изгледи за мир в Украйна и той
Коментари Харесай

Нинова: Само 16 депутати от 240 са прочели доклада за оръжието за Украйна! Другите са в невежество!

„ Уважаеми сътрудници, „ Има изгледи за мир в Украйна и той ще настъпи в избран миг. Трябва да дадем гаранции за Русия. “ Датата е 24 октомври 2022 година. Знаете ли кой е създател на тези думи? Президентът Макрон. Той не е ли европеец, уважаеми евроатлантици? А след срещата му с президента Байдън – чухте ли какво сподели Байдън? Каза, че е подготвен на диалози с президента Путин. Рано или късно, там ще има мир и той ще бъде натрапен посредством дипломатически договаряния и разсъдък. “ Това съобщи от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Нинова съобщи, че позицията на Българска социалистическа партия е същата, тъй като социалистите желаят мир, който да бъде решен посредством дипломатически договаряния и разсъдък.

 

„ Питам ви, Австрия, Унгария, Швейцария, Лихтенщайн, Малта, Молдова, Ирландия – какви страни са? Те изповядват ли европейски полезности? Че те не доставят оръжия. И това го взеха решение техните национални органи. Опорката ви, че всички вършат по този начин и би трябвало, и ние да вършим – пада. Не всички вършат по този начин. Редица европейски страни споделиха „ НЕ " на доставянето на оръжия. Помагаме с филантропична помощ, одобряват бежанци, както направи България и както е обикновено да се направи, когато един народ страда “, добави ръководителят на социалистическата партия.

 

Тя прикани народните представители, които поддържат даването на оръжия за Украйна да спрат да повтарят като навити човечета с ключ. По думите ѝ, в случай че сме народ и страна, която мисли за своя народен интерес, би трябвало да водим този диалог по различен метод – без политически изхвърляния и оценки.

 

„ Искам да ви запитвам нещо, 240 уважаеми народни представители, с цел да стартираме диалога всъщност. Знаете ли какво ще гласувате през днешния ден? Може ли този, който знае какво ще гласоподава – да си вдигне ръката. Горе-долу сте толкоз, знаете ли за какво? До започването на съвещанието 16 депутати от 240 са прочели в секретно деловодство какво гласоподават.

 

Уважаеми български народе, 16 души от 240 знаят през днешния ден какво ще гласоподават. Останалите безропотно, чинно и в незнание ще натиснат копче, с което ще решат един от най-важните въпроси за България “, безапелационна е Нинова за това, че огромна част от народните представители ще гласоподават безропотно без да знаят защо тъкмо.

 

По думите ѝ в някои от групите има депутати с друго мнение, какъвто е случая с Явор Божанков и Асен Василев, който е дал своя вот обратно на Политическа партия. „ Но значимо е груповото политическо решение. И нашето е: Не на доставянето на оръжия за Украйна. Това ни въвлича в спора и е срещу българския народен интерес. Търсене на спокойно решение, усмиряване на света, Европа и България “, приключи Корнелия Нинова.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР