Уважаеми журналисти-моралисти, Уважаеми редактори-активисти, Уважаеми олигарси-грантаджии, Чували ли сте как

...
Уважаеми журналисти-моралисти, Уважаеми редактори-активисти, Уважаеми олигарси-грантаджии, Чували ли сте как
Коментари Харесай

ИСТИНАТА! Кметшата от ДеБъ Йорданка Михайлова е с публично качено домашно порно в най-големите порно сайтове

Уважаеми журналисти-моралисти,

Уважаеми редактори-активисти,

Уважаеми олигарси-грантаджии,

Чували ли сте по какъв начин хитрата сврака скочила с двата крайници?

Това направихте вие. Защото сте заслепени от самолюбието и егото си. Смятате се за изначално по-велики, по-талантливи, по-заслужили от нас в организация ПИК.

Може би, тъй като министър председатели и министри се строяват на вашите събития. Или тъй като сте назначавали хора в Министерски съвет. Или пък тъй като 1-2 корумпирани американеца ви засипват с пари и баламосвате българския министър-председател, че представлявате американизма в България.

Но сте просто лаици, смешници и мошеници.

Скочихте да поучавате нас, че сме разкрили персоналните фотоси на Йорданка Михайлова, годеницата на вашия кандидат-кмет. Как те били част от нейното персонално пространство, по какъв начин тя имала право на сакрален персонален живот и сме минали „ границата “.

Но в този момент ние ще ви изнесем урок по медийна и политическа работа.

"Горкото момиче " в действителност е същинска звезда в този вид...хм, развлекателна промишленост.

Йорданка Михайлова е с качено обществено домашно порно в уеб страницата Xvideos от консуматор BiohazardBg в албума Kurneliq123 (всеки може да го откри през Google). Този албум не е единствено с порно фотоси, което явно ни навежда на мисълта, че Йорданка и някогашният или актуалният й другар (кандидат-кмет) са просто демократични порно фанатици, които не виждат нищо неприятно в това половите им подвизи да са обществено притежание и даже комерсиални платформи като Xvideos да изкарват пари от тези неща.

Подобен профил е бил регистриран и деен в различен порно уебсайт – Xhamster, само че след това е деактивиран. Все още обществени са мненията на Kurneliq123 в Xhamster, които свидетелстват за сериозна интензивност и в тази порно платформа, в това число замяна на видеа и хвалебствия. Kurneliq123 е обект на полемика и в еротичния конгрес на Data.bg, където мъже разискват опита си с предлагащи платена обич дами.

Има и втори неактивен профил, с който е записала онлайн магазин BIgnatov в известна интернационална комерсиална платформа. Магазинът все още също е неактивен. И това е доказателство по какъв начин сходни обвързаности могат след това да слагат според и претендент кмета.

Агенция ПИК не е извадила персонални, секрети, анонимни, секретни порно фотоси. Не сме ги получили и като поръчка от политическа партия ГЕРБ или Борисов, с цел да съсипем акцията на претендента на психодесницата.

Ние направихме публично притежание в България обстоятелството, че годеницата на един демократичен кандидат-кмет е с извънредно демократично отношение по тематиката домашно порно.

И е качила нейното на най-популярния порно уебсайт в света, който към днешна дата е в топ 50 най-посещавани уеб сайтове в интернет.

Именно вашите задокеански господари през последните 2 години промиха мозъците на целия свят с изфабрикувани досиета за президента Тръмп, съгласно които сякаш негови полови перверзии го поставяли според от съветските спец-служби. Е, общественото домашно порно на годеницата на вашия кандидат-кмет не го ли слага в още по-голяма взаимозависимост? Или моралът ви постоянно е двоен, когато вие или ваша марионетка сте на пангара?

Второ, извънредно време е да послушате ментора си Иво Прокопиев, който умно ви сподели, че в случай че имате кандидат-президент и той не изкара 5%, значи просто не ставате за тази работа. Още тогава вашият претендент хвана към 4% от всички гласоподаватели в България и стана ясно, че не ставате.

Сега още веднъж доказахте, че не ставате.

Не сте ревизирали претендента си Игнатов. Както вършат вашите задокеански господари.

Още преди да го хвърлите на политическия терен, той трябваше да седне с ваши адвокати и маркетинг специалисти и да извади всичките си кирливи ризи. Както и вие самите да му ги ревизирате самодейно. Домашното порно на годеницата му щеше да излезе незабавно и или да го скриете, или въобще да не вдигате сходен евентуално подвластен претендент. Защото гласоподавателят в никакъв случай няма да знае какви още полови извършения са снимани, дали самият Игнатов не взе участие в тях и дали зад тези полови фрагменти не се крият и други евентуално противозаконни дейности.

Но както неведнъж сме разкривали, вие просто усвоявате (или по национално му – крадете) парите на няколко корумпирани американеца, само че без да усвоявате ноу-хауто на янкитата.

И тук някъде идва време да ви пратим за гъби. Или по-точно, да пренасочите смешните си пишман-морални укори към медии като The Sun, New York Post, TMZ и други медии от този сан, които са вадили в действителност персонални голи фотоси на политици и обществени фигури.

Знаете ли по какъв начин The Sun оправдаха публикуването на голия принц Хари?

Изданието на Рупърт Мърдок (когото едва ли можете да обвините, че не знае по какъв начин да прави медиен бизнес, защото може да ви купи и продаде 100 000 пъти) просто сподели, че Хари е обществена фигура, която ще съставлява английския народ и защото той не е положил нужните старания да не бъде фотографиран обществено гол, то явно това отразява морала му и английските жители имат потребност да бъдат осведомени за тази страна от неговия темперамент. Тъй като след поемането на кралските длъжности, този темперамент ще отразява, образува и построява както мощните, по този начин и слабите страни на Англия.

Да откривате най-малко една дума, която да не е на 100% годна и за проблема с вашия претендент за кмет на София (освен разликата в стъпалата на политическата стълбица)?

Между другото, изпратете своите писма и на Джеф Зукър, изпълнителният шеф на обичаната ви CNN – малкия екран, която в продължение на 2 години обясняваше по какъв начин обичаната полова процедура на президента Тръмп е да се къпе в „ златен дъжд “.

Тоест, да лежи, до момента в който половите му партньорки уринират върху него. И евентуално да пие тази урина. Та CNN, тежката артилерия на демократичната публицистика и висшия пример на медиен морал, съгласно вас, в продължение на 2 години обясняваше това в картинки, тон и думи, тъй като сякаш руснаците имали компроматни видеа против Тръмп. И американските гласоподаватели трябвало доста ясно да си показват по какъв начин президентът гълта урина, тъй като това му създавало взаимозависимост от Путин.

Е, най-после цялата история излезе изфабрикуван и изфантазиран компромат на лагера на Хилъри Клинтън и няколко високопоставени чиновници в ФБР, само че пък CNN не се трогна. А вие продължихте да препечатвате CNN като най-авторитетната международна медия.

Та по този начин, многоуважаеми.

За следващ път ви скрихме топката и станахте смешни.

Проведохме ви показно в публицистиката. Занаят, от който вие си нямате хал хабер. Изкуство, което вие употребявате перверзно за асимилиране на корупционни грантове от изтървани от надзор задгранични организации. Защото на пазарен принцип изданията ви са кръгла нула.

А точно пазарният принцип, ползата, доверието и любовта на нашите читатели са доказателствата, че организация ПИК ви разгромява на медийния пазар и това ще продължи и за в бъдеще!

Можете да сте сигурни.

Галерията със фотосите е налична на следния адрес, от където и ПИК се снабди с тях - www.xvideos.com/profiles/biohazardbg

Посочено е, че фрагментите са качени ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНА. Потребителят, който ги е качил, е регистриран в уеб страницата през 2017 година

Факсимиле от албума със фотоси, КАЧЕНИ ПРЕДИ ГОДИНА в мрежата. Снимките са повече от 20 и имат стотици преглеждания от разнообразни консуматори у нас и по света.

P.S. А на уважавания от нас Борислав Игнатов ще кажем следното:

Г-н Игнатов, вие сте печална жертва в този противен скандал. Може би най-достойната постъпка в тази ситуация е да се оттеглите от конкуренцията. Ясно, че не отговаряте за подвизите на дамата, с която живеете, но въпреки всичко не всеки ден дамата на политик в България лъсва по международни порно-сайтове с сходни фотоси...



ИЗТОЧНИК: pik.bg
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР