Уважаеми жители на община Марица“,Прочетете ощеНа 22 септември имам честта

...
Уважаеми жители на община Марица“,Прочетете ощеНа 22 септември имам честта
Коментари Харесай

Кметът на община “Марица“ с поздрав за 22 септември

Уважаеми поданици на община „ Марица “,
Прочетете още
На 22 септември имам достойнството и удоволствието да Ви поздравявам във връзка Деня на независимостта и 35 години от основаването на Община „ Марица “, която към този момент десетилетия наред се развива сполучливо като свободна, самостоятелна и независима Община!

Имаме доста мотиви да се поздравим в този ден, тъй като през последните 12 години, дружно с Вас, построяваме съвременна и просперираща Община, с добре развита просветителна инфраструктура. Всичко това, както и спокойствието и красивата й природа, я направиха желано място за живот на доста от жителите на огромните градове в България, които дружно със фамилиите си, избраха да основат дом точно тук.

Аз съм горделив, че през последните 12 години Община „ Марица “ съумя освен да резервира суверенитета си, само че и означи важен стопански прогрес. Доказателство по тази причина е Индустриална зона „ Марица “, която стана център на водещи компании на международно равнище и притегли многочислени вложения.

Убеден съм, че с помощта на взаимните старания на общинската администрация, страната, бизнеса и жителите, ще продължим да отстояваме престижа на Община „ Марица “ и одобряването й като модерна и европейска.

Благодаря на всички, които обичат нашата Община и с доста труд и старания способстват за превръщането й в по-добро място за живеене. Признателен съм на Вас - жителите - почтени хора с непреклонен дух и мощ, с които съхраняваме българските добродетели и продължаваме да градим бъдещето!

Нека единни, с религия и вяра, да вървим дружно напред към възхода на Община „ Марица “! Сърдечно Ви приветствам и Ви поисквам здраве, благополучие, шанс и доста положителни страсти!

Димитър Иванов

Кмет на Община „ Марица “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР