Уважаеми гости на Горна Оряховица, Скъпи съграждани – горди потомци

...
Уважаеми гости на Горна Оряховица, Скъпи съграждани – горди потомци
Коментари Харесай

Изтеглете безплатното приложение “Европейски път – Горна Оряховица”

Уважаеми посетители на Горна Оряховица,
Скъпи съграждани – горди потомци на почтени горнооряховчани,

Днес, на празничния 29 май 2018 година, отдаден на 150-годишнината от провъзгласяването на Горна Оряховица за община, като градоначалник и горнооряховчанин, се обръщам към Вас с привет и обръщение. Да пазим светла паметта и построеното от нашите прародители, с цел да научават и описват за дните на наслада и тествания нашите потомци, които да израснат като горди наследници на горнооряховските родове.

Имаме дела и ги отстояваме с труд и безапелационни дейности. Нека те да се случат за всички жители на община Горна Оряховица със споделеност и добра мисъл. В последните години работихме за обновяването на детски градини, учебни заведения, паркове, индустриална зона, жилищни здания, стадион, централна градска част. Изградихме нови обекти с публично предопределение в нашия град, детски площадки, спортни площадки. Създадохме събития в духовния живот, които сплотяват горнооряховчани и посрещат гостите на града.

Уважаеми съграждани, фантазиите се сбъдват, когато същински имаме вяра в тях! Да съзиждаме с положително, светлина и вяра!
Да бъдем признателни за всичко, което имаме!

Да мислим положително, да имаме вяра в фантазиите си, да надграждаме постигнатото.

Да градим мостове между тях, обединени в многообразието на човешките персони! Нека да предстоят години на мир, развиване, съгласие, приемливост сред хората и разцвет на Горна Оряховица, родния край и отечеството – България!

Нека с почитание да съхраняваме историята си, да стъпваме уверени в делниците и празниците на сегашното, с цел да имаме почтено бъдеще!

инж. Добромир Добрев,
кмет на община Горна Оряховица

Безплатното приложение “Европейски път – Горна Оряховица” в комфортен за четене формат можете да изтеглите от ТУК.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР