Уважаеми господин министър-председател, Бихме искали да Ви благодарим за реакцията

...
Уважаеми господин министър-председател, Бихме искали да Ви благодарим за реакцията
Коментари Харесай

Работодателите се обявиха твърдо срещу блокадите, оказващи негативно влияние върху нормалното функциониране на икономиката

Уважаеми господин министър-председател, Бихме желали да Ви благодарим за реакцията на наше писмо от 04.08. 2020 година с вх. № 08.10-153, изпратено до господин Томислав Дончев – зам. министър-председател, както и до министъра на опазването на здравето, министъра на вътрешните работи и министъра на труда и обществената политика, в което районни организации (клонове) на КРИБ в страната желаят ред и порядък, независимост на напредване и обезпечаване на естествен бизнес трафик, което да подсигурява естествена стопанска активност.

Това написа в отворено писмо от страна на КРИБ до премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във връзка премахването на противозаконните блокади и палаткови лагери в цялата страна. Публикуваме писмото без редакторска интервенция:

Вижте акцията по унищожаване на палатковите лагери в София

"В писмата от нашите районни организации се показва, че блокадите на основни пътни артерии, свързващи значими търговски зони или обитаеми места, оказват прекомерно отрицателно въздействие върху естественото действие, доставяне и комерсиална активност на фирмите и в допълнение утежняват усложнената икономическа конюнктура, подбудена от пандемията COVID-19.

В тази връзка клоновете на КРИБ в страната молят да бъде издадена заповед за осъществяване на митинги на тъкмо избрани места, подобаващи за задачата, и за съблюдаване на строги противоепидемични ограничения като се оказва надзор върху осъществяването на заповедта.
9
Естествено неотменимо право на българските жители е правото на митинг, само че той може и би трябвало да е в границите на закона, без да нарушава правата на останалите жители и опцията да реализират своите стопански и други действия.
9
Считаме, че също така по този метод ще бъде обезпечено и осъществяването на Тристранното съглашение, което КРИБ подписа дружно с държавното управление и синдикатите, и чиито небосвод е приключването на мандата на това държавно управление.

С почитание, Евгений Иванов, Изпълнителен шеф, член на УС ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР