Уважаеми другари, бих желал да изразя искрените си съжаления, че

...
Уважаеми другари, бих желал да изразя искрените си съжаления, че
Коментари Харесай

Д-р Любомир Паунов с емоционално обръщение към делегатите на БСП - район “Централен“

Уважаеми приятели, бих желал да изразя откровените си съжаления, че не съм измежду Вас, с цел да изкажа наживо това, което мисля, както постоянно съм го правил. Причината е, че събранието на нашата съществена партийна организациябеше невиждано анулирано от така наречен “работна група “ с неразбираеми претекстове, откакто имаше автограф за прието осъществяване от същите тези членове, които аз назовавам " ликвидационен състав на Българска социалистическа партия ". Това е лекарската организация, в която членуват достолепни и известни експерти, лекували и доста от Вас. Методите, по които установихме, че работи „ ликвидационният състав “, са следните - преброяват какъв брой гласа не им доближават, с цел да завоюват противоустваните избори и отстраняват безпринципно и необяснимо делегатите от най-големите съществени партийни организации! Така постъпиха и с тазина нашия областен ръководител Тодор Стоилов, който всички познаваме като един заслужен, правилен и безрезервен приятел. Бих желал, също по този начин, да отбележа, че членове на лекарската организация са били няколко районни и градски ръководители (сред които и уважаваният от всички проф.Красимир Мурджев) и координатори (аз и сегашният подобен - Никола Ванков), голям брой народни представители и общински съветници.

Уважаеми приятели, това, което ще се случи през днешния ден, под името " Отчетно-изборна районна конференция " в " Централен ", е акт на една " формация ", която цели да ликвидира локалната конструкция. Аз съм уверен, че Българска социалистическа партия са всички социалисти, които, по долнокачествен и противозаконен метод, не бяха позволени до нея, защото изцяло постоянни събрания бяха противоуставно и необяснимо анулирани, също по този начин, както бе стартират и целият този фарс, с решение на националния съвет " на автограф ". Такова, оповестено за нелегитимно персонално от началника на отдел Деловодство - Йордан Татарски.

" Обществена загадка " е, че в този " ликвидационен състав " членуват много обществено спорни хора, отлъчени от същинските социалисти, неведнъж медийно представяни като фалшификатори, такива, уличени в плагиатство или участващи в акциите и изборите на други политически партии, снимани и изгонени от най-високи министерски постове, поради опити за търговия с въздействие, претенденти в разнообразни предишни листи с преференциален избор по-малък от членовете на личните им фамилии, служещи си с неистини, с цел да реализиран задачите си на гърба на честните социалисти, мразещи се и между тях, само че сплотяваща ги упоритостта за персонална полза. За да реализират тази си цел, те са подготвени да предадат и излъжат всеки, даже и най-близките си, тъй че не им вярвайте! На огромна част от тези хора персонално съм помагал неведнъж, а те са писали лъжливи публикации в долнопробни „ гаражни “ уеб сайтове против мен и моето семейство!

Уважаеми приятели, желая да заявя на „ ликвидационния състав “, наименован като „ работна група “, че ние, същинските и „ инакомислещи “ социалисти, няма да се дадем и ще се върнем, с цел да спасим градската си партийна организация, само че не по арогантния и непоследователен метод, по който работят в този момент. Защото, за разлика от тях, ние сме отдавали времето и здравето си за левия блян и идея. Тези, които към този момент не са измежду нас, евентуално се обръщат в гроба и тъкмо за тяхната памет ще се боря! Възпитан съм в семейство, което ме е учило, че човек не е богат, когато взима, а когато дава от себе си и по този начин ще бъде и отсега нататък! Това постоянно ме е водило в партийната ми активност и всички Вие доста добре знаете това. За мое голямо страдание, достойнството и достойнстовото са добродетели, които липсват при тези, които целят да унищожават локалната организация на Българска социалистическа партия, само че болшинството, което не беше позволено до тази конференция, ги носи!

Нека да не забравяме и записа и множеството публикации, съгласно които Гуцанов дава директиви за реакции в разнообразни обстановки, с които " ликвидационният състав " може да се сблъска по време на цикъла доклади и избори. Той приказва за влияние на персонално равнище върху членовете на обособените организации и поучава да се въздейства върху кворума, според от това дали е в тяхна изгода или не. Според Гуцанов, в случай че от „ Позитано 20 “ не могат да „ пречупят “ пловдивските социалисти и не се получи решение, което да удовлетворява централата, да не се подписва протокола от събранието от член на работната група, който дефинира легитимността му. За в допълнение подсигуряване на верни делегати, Гуцанов подсигурява регистриране на несъществуващи структури. От записа излиза наяве, че „ няма ужасно, че няма делегати “ и с 25% извършени събрания ще бъдат определени партийните органи на районно и градско равнище и техните ръководители. Уважаеми приятели, осъзнавате ли, че се случи тъкмо този „ сюжет “ и всички Вие бяхте пряки очевидци! По този метод и тук „ поставените хора “ ще бъдат определени в другите управителни районни органи, а конференциятаще бъде оповестена противоуставно за законна!

Уважаеми приятели, аз си давам отказ от избора за Председател на Район „ Централен “, тъй като не искам да се асоциирам с тази " формация " и да я легитимирам. Тя цели само ликвидирането на районната и градскатаорганизация на Българска социалистическа партия и изтриване на всички „ инакомислещи “, които не сме съгласни с дейностите на Нинова! Това не е нашата партия, тази на нашите родители и предци, отдали живота си в името на дела и идеали, които не съществуват при този " ликвидационен състав ". Моля всички, които ме познават и ценят, да не вземат участие в този фарс, наименуван " Районна конференция ". В противоположен случай, Вие ще сте съучастници в една неистина, която историята няма да елементарни!

Уважаеми приятели, за жалост, всички ние сме очевидци, че, в този миг, пошлостта, беззаконието и арогантността са по-силни от идеалите, честността и добротата, които, не се колебая, че имат по-голямата част от нас. Въпреки това, сме длъжни да не се предаваме и да отстояваме полезностите, които са ни предиздвикали да бъдем част от Българска социалистическа партия!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР