Уважаеми дами и господа, уверявам Ви, че Полша е готова

...
Уважаеми дами и господа, уверявам Ви, че Полша е готова
Коментари Харесай

Полша: В повишена бойна готовност сме

" Уважаеми дами и господа, убеждавам Ви, че Полша е подготвена да отблъсне дейностите на службите на режима на Лукашенко. Нашата гранична защита, полската войска, полицията и други служби са в положение на оптималната бойна подготвеност ", сподели Дуда.

" Аз съм в непрекъснат директен контакт с водачите на страните от нашия район, както и с сътрудниците ни от НАТО и Европейския съюз. Позицията на полската република там среща с цялостна поддръжка и схващане ", добави той.

В същото време Дуда съобщи, че Полша не може да си разреши да одобри даже дребен брой мигранти на своя територия, защото нови ще ги последват. „ Не можем да се съгласим с противозаконното прекосяване на полската граница.

Съгласието за нелегално влизане даже на дребен брой мигранти или неналичието на съответен отговор би довело до трагични последствия както за нас, по този начин и за целия Европейски съюз. Десетки, може би стотици хиляди хора, излъгани от Лукашенко, биха щурмували полската граница. Това би означавало още по-голям брой човешки нещастия “, сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР