Уважаеми читатели, Информационна агенция „Блиц”, в. „Доктор” и сайтът „Здравето”

...
Уважаеми читатели, Информационна агенция „Блиц”, в. „Доктор” и сайтът „Здравето”
Коментари Харесай

„Питай специалиста”: Задавайте въпроси към вирусолога проф. д-р Нели Корсун

Уважаеми читатели, Информационна организация „ Блиц”, в. „ Доктор” и уеб сайтът „ Здравето” неотдавна започнаха нова видеорубрика . Известни, известни и доста способени лекари от разнообразни медицински области ще дават отговор на вашите въпроси по авансово заложени тематики.

Видеоинтервюто ще можете да гледате на фейсбук страницата на уеб страницата „ Здравето”, както и на YouTube канала на Агенция „ Блиц” в определено от вас време. Достъпът до видеата ще бъде безвъзмезден и неопределен, тъй че всеки, който се интересува от дадената тематика, ще може да научи повече за всичко, което го вълнува и е значимо за здравето му.

Новият ни посетител ще бъде проф. доктор Нели Корсун, д.м.н., завеждащ на Националната референтна лаборатория „ Грип и остри респираторни заболявания” към Националния център по заразни и паразитни заболявания.

С проф. Корсун ще разясняваме тематиката за настоящите грипни вируси през есенно-зимния сезон на 2020/2021 година Акценти на видеосрещата ни с вирусолога ще бъдат въпросите за профилактиката на грипа с ваксини, за методите на заразяване и за защитните средства, както и за опциите да се разграничи заболяване от грип и от COVID-19. Също по този начин ще разясняваме статистиката за заболеваемостта през предишния сезон, най-уязвимите групи и дали хора с хронични болести подлежат на имунизация.

Пишете, не ни жалете!

Въпросите си можете да задавате на, както и на имейлите и

Очакваме вашите въпроси най-късно до 16 септември , с цел да можем да ги зададем на проф. Нели Корсун.

Бъдете здрави!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР