Уважаеми български граждани, днес станахте свидетели на паралелните Българии. Едната

...
Уважаеми български граждани, днес станахте свидетели на паралелните Българии. Едната
Коментари Харесай

Нинова: Хората искат увеличение на заплатите си със 100 лв., те се чудят как да откраднат 100 млн. лв

„ Уважаеми български жители, през днешния ден станахте очевидци на паралелните Българии. Едната е извън, пътували цяла нощ хора, пристигнали тук да чакат от вас, ръководещото болшинство, нарастване на заплатите със 100 лева И два часа и повече вие се карате кой да открадне 100 млн. лева Онова е едната България, тази тук е другата. “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада.

„ Цяла България разбра, че до момента в който хората стоят извън на 40 градуса, тъй като не могат да си платят сметките за вода, ток и парно, вие тук, на климатиците, в една стаичка се събрахте Борисов, Василев и Добрев, с цел да се разберете можете ли да си разделите едни 100 млн. лева Уважаеми български жители, изводите са за Вас “, добави тя.

Нинова се обърна към ръководителя на Народното събрание: „ За трети път от нашата групата се обръщаме към Вас, намерете метод този неприличен и срамен спор за крадене на пари да спре и да стартираме да гледаме бюджета, тъй като хората извън чакат същинските решения за техния живот, а не за вашите адвокатски фирми и благосъстояния. “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР