Уулвс и Манчестър Юнайтед не успяха да излъчат победител в

...
Уулвс и Манчестър Юнайтед не успяха да излъчат победител в
Коментари Харесай

Гредите спряха Уулвс и Манчестър Юнайтед, победителят ще стане ясен след преиграване

Уулвс и Манчестър Юнайтед не съумяха да излъчат победител в мач от третия кръг за Купата на Англия. Срещата на " Молиню " приключи 0:0 и по този начин двата отбора ще би трябвало да излъчат победител в преиграването на " Олд Трафорд ".

Двубоят бе по-интересен през второто полувреме, когато Рашфорд и Хименес удариха греди, а гол на Дохърти бе анулиран вярно за игра с ръка.

" Вълците " можеше да поведат в 13-ата минута. Тогава Саис бе оставен непокрит, само че стреля с глава, а топката рикошира и излезе в корнер. След центрирането Дохърти бе оставен самичък на далечната греда и нанесе удар, който Ромеро мазета.

Гостите пробваха напън в края на полувремето, само че по този начин и не съумяха нито то чисто голово състояние, нито даже до прецизен удар.
 Снимка 460029
Източник:

Уулвс стартира по-активно втората част. В 52-рата минута Траоре изведе Нето, който стреля по земя от границата на наказателното поле, само че Ромеро още веднъж избави.

Шест минути по-късно Мата стреля рисково от директен свободен удар. В 70-ата минута резервата Рашфорд можеше да открие резултата с първото си допиране. Нападателят бе изведен от Грийнууд, само че ударът му срещна напречната греда.

В 76-ата минута Дохърти прати топката във вратата на Ромеро, само че попадението вярно бе анулирано, защото откакто засече с глава топката, тя след това чукна и ръката на бранителя.

Пет минути по-късно Раул Хименес проби отдясно и стреля мощно от дребен ъгъл, само че топката срещна гредата.
 Фулъм взе скалпа на елитния Астън Вила, българин още веднъж игра за бирмингамци
Фулъм взе скалпа на елитния Астън Вила, българин още веднъж игра за бирмингамци

Дебют за гостите направи Индиана Василев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР