Уулвърхемптън записа драматичен обрат срещу Челси в мач от 13-ия

...
Уулвърхемптън записа драматичен обрат срещу Челси в мач от 13-ия
Коментари Харесай

Челси допусна обрат срещу Уулвърхемптън в 95-ата минута

Уулвърхемптън записа трагичен поврат против Челси в мач от 13-ия кръг на британското футболно състезание.

Спорът на " Молиню " завърши при резултат 2:1. Точен за гостите, с следващия си гол през сезона, беше Оливие Жиру. Изравнителното попадение за домакините вкара Поденс. В продължението на срещата Нето се разписа за крайното 2:1.

Отсъдена в интерес на " вълците " дузпа през вторите 45 минути бе анулирана, след разглеждане на обстановката чрез системата ВАР.

От щаба на Уулвърхемптън стачкуваха за взетото решение единайсетметров да не бъде даван, само че това остана в действие.
 Снимка 509850
Източник:

Оливие Жиру можеше да се разпише с глава в 21-ата минута, след центриране на Чилуел от ъглов удар. Французинът стреля, надскачайки съперинковите бранители, само че топката мина над вратата.
 Снимка 509849
Източник:

В рамките на първата част от конфликта попадения по този начин и не бяха маркирани.


Оливие Жиру въпреки всичко изведе Челси напред в резултата.
 Снимка 509852
Източник:

Това се случи единствено 4 минути след почивката. Нападателят вкара гол откакто засече топката от придвижване с левия крайник по доста техничен метод.

Попадението стимулира домакините и малко по-късно Фабио Силва прати топката в мрежата, само че голът не бе зачетен заради засада. Повторенията демонстрираха, че взетото решение този път сигурно е било правилно.
 Снимка 509853
Източник:

Даниел Поденс възвърне равенството след 66 минути игра. Така преднината на гостите бе заличена.

Десет минути преди края съдията отсъди дузпа за Уулвърхемптън за нарушаване на Рийс Джеймс против Нето. След като прегледа обстановката на екрана, реферът реши, че нарушаване няма, защото липсва допиране от страна на играча на Челси.

Двадесет секунди преди приключването на 5-минутното продължение обаче неточност в отбраната на Челси подари топката на Нето, който разстреля излезлия по-напред, в сравнение с беше належащо вратар за крайното 2:1.

Така Челси резервира 5-ата си позиция в таблицата, до момента в който Уулвърхемптън към този момент е под номер 9.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР