Уулвърхемптън загуби от Арсенал в мач от 33-тия кръг на

...
Уулвърхемптън загуби от Арсенал в мач от 33-тия кръг на
Коментари Харесай

Арсенал с чиста победа при визитата си на Уулвърхемптън

Уулвърхемптън загуби от Арсенал в мач от 33-тия кръг на Висшата лига. Битката на стадион " Молиню " приключи с триумф за лондончани с 2:0.

Точни за спечелилите в срещата бяха Сака и Лаказет.

" Вълците " реализираха триумф с 1:0 в предходния си мач, до момента в който Арсенал натрупа самочувствие след разгромната победа с 4:0 над Норич.
 Снимка 486685
Източник:

Тимът на Нуно Ешпирито Санто все още е на 6-то място в класирането, с актив от 52 точки. Арсенал пък е с три по-малко и очевидно до последния миг ще се бори за европейска позиция в крайното нареждане.

Голямата звезда на лондончани Пиер-Емерик Обамеянг има 19 гола от началото на сезона, само че през днешния ден не съумя да се разпише и изостава с две попадения от водача Джейми Варди.

" Артилеристите " вкараха по един гол във всяко от полувремената.
 Снимка 486684
Източник:

Букайо Сака се разписа две минути преди паузата, давайки по-скоро подобаващ задатък в резултата на отбора си, с оглед показаното от двата състава до този миг.
 Арсенал се обвърза дълготрайно с младок
Арсенал се обвърза дълготрайно с младок

Букайо Сака подписа нов контракт с лондончани

Феновете на отбора трябваше да чакат до 86-ата минута, с цел да видят второ попадение. То бе дело на Александър Лаказет, който постави точка на разногласието и добави значимите три точки към актива на лондонския клуб.

Проблемите пред мениджъра на Арсенал Микел Артета обаче не престават. Аут за мача бяха контузените Бернд Лено, Габриел Мартинели, Пабло Мари и Калъм Чеймбърс. Те остават все по този начин отвън строя за тима.
 Арсенал отнесе Норич
Арсенал отнесе Норич

Обамеянг с два гола за триумфа на " топчиите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР