Уулвърхемптън Уондърърс е готов да отправи пълна подкрепа към мениджъра

...
Уулвърхемптън Уондърърс е готов да отправи пълна подкрепа към мениджъра
Коментари Харесай

Въпреки финансовите щети - Уулвс иска двама нови през зимата

Уулвърхемптън Уондърърс е подготвен да насочи цялостна поддръжка към мениджъра Гари Онийл през зимата, въпреки клубът да знае, че може да генерира големи загуби.

По време на лятото „ вълците “ имаха проблем с Финансовия феърплей и трябваше да продават своите звезди. Матеуш Нунеш отиде в Манчестър Сити за 50 милиона паунда, което разреши на клуба да разполага със свежи средства, а по-късно се стигна до продажбата и на Нейтън Колинс и Рубен Невеш.

Според The Telegraph обаче Уулвс е разгласил загуби в границите на 65 милиона паунда в края на годината, което усложнява още обстановката. Въпреки този сюжети, упованията са клубът да пазари през зимата, като също по този начин още веднъж ще продава.

Джони и Фабио Силва ще бъдат пуснати в трансферната листа, като първият не тренира с първия тим от известно време поради случай на подготвителната база, до момента в който Силва е неизползвана запаса.

Спортният шеф на клуба Мат Хобс изясни, че Уулвс ще пазари през зимата, само че ще се насочи към млади гении, с цел да успее да резервира елитния си статут във Висшата лига. Интерес има към парагвайския младеж Енсо Гонзалес, както и нападателят на Виктория Пилзен – Рафиу Дуросинми.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР