Уулвърхемптън се наложи над Нотингам Форест с 1:0 на Молиню“

...
Уулвърхемптън се наложи над Нотингам Форест с 1:0 на Молиню“
Коментари Харесай

Уулвс излезе от зоната на изпадащите след успех над Нотингам, Фулъм и Борнемут врътнаха реми

Уулвърхемптън се наложи над Нотингам Форест с 1:0 на „ Молиню “ в мач от десетия кръг във Висшата лига. След този си триумф „ вълците “ излизат от зоната на изпадащите и се изкачват до 17-ото място в шампионата с актив от 9 точки, до момента в който Нотингам остава закотвен на дъното с 5 пункта.

Мачът бе белязан от две отсъдени дузпи, по една за двата тима. Разликата направи това, че Рубен Невеш означи своята, до момента в който Бренън Джонсън пропусна 11-метровия углавен удар за Нотингам.

Първата по-опасна опция се откри пред гостите, когато Скот Маккена се извиси над всички и стреля с глава, само че ударът му мина на сантиметри над горната греда.

Адама Траоре напредна с топката в крайници по десния фланг на офанзивата на Уулвс и центрира в наказателното поле, където Раян Аит-Нури засече с глава, само че ударът не бе прецизен.

В 42-ата минута имаше искания за игра с ръка в наказателното поле на „ вълците “, само че реферът направи знак, че играта би трябвало да продължи.

Съдията Томас Брамъл отсъди дузпа в интерес на Уулвърхемптън в 56-ата минута. Рубен Невеш застана зад топката, стреля и означи тъкмо под плонжа на Дийн Хендерсън.

Реферът отсъди 11-метров углавен удар и за Нотингам Форест след непремерен шпагат на състезател на домакините в 76-ата минута. Бренън Джонсън се зае с осъществяването на дузпата, само че Жозе Са блесна с брилянтна интервенция.

В другата среща от Висшата лига, която се изигра по същото време, Фулъм и Борнемут приключиха при резултат 2:2 на „ Крейвън Котидж “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР