Уулвърхемптън постигна много важна победа с 2:1 при визитата на

...
Уулвърхемптън постигна много важна победа с 2:1 при визитата на
Коментари Харесай

Уулвърхемптън гледа към Лига Европа

Уулвърхемптън реализира доста значима победа с 2:1 при визитата на Уотфорд в битката за седмото място във Висшата лига, което е доста евентуално да даде опция на „ вълците “ да се класират за Лига Европа.

Първата опция в мача се откри пред Раул Хименес в 34-та минута. След центриране в наказателното поле на Уотфорд, мексиканският нападател бе оставен непокрит и стреля с глава, само че неопределено в навън.

Уотфорд пропиля страхотна опция в 39-та минута. След центриране в наказателното поле на Уулвърхемптън, Уил Хюз бе оставен непокрит и от близко стреля с глава, само че неопределено в навън.

Уулвърхемптън поведе в резултата в 41-та минута, когато Диого Жота постави топката на главата на Раул Хименес, който я прати във вратата на Бен Фостър.

Уотфорд съумя да изравни резултата в 49-та минута, когато Райън Бенет върна неразчетено една топка към вратаря Руи Патрисио. Първи до топката стигна Жерар Деулофеу, само че Патрисио излезе в точния момент и съумя да избие топката от краката му, след което тя попадна в Анре Грей и той не пропусна да я вкара в опразнената врата.

Уулвърхемптън направи доста сериозен пропуск в 55-та минута, когато пред Диого Жота се откри опция, само че ударът му с глава бе доста неопределено в навън.

Уулвърхемптън вкара втори гол в 77-та минута, когато Рубен Невеш центрира в наказателното поле на Уотфорд, а топката стигна до Диого Жота, който от близко вкара във вратата на Бен Фостър.

С този триумф Уулвърхемптън се утвърди на седмото място с 54 точки, а Уотфорд е девети с 50 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР